HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Denon RCD-M41 + ALTO5MK2 Muziekinstallatie met Bluetooth

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon RCD-M41 + ALTO5MK2 Muziekinstallatie met Bluetooth

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De RCD-M41/ALTO5MK2 is een mooi minisysteem met geïntegreerde FM-radio, Bluetooth, CD-speler, digitale en analoge ingangen – en prima geluid voor muziek en TV. Hifi-kwaliteit in miniformaat. Finish van zwart of zilverkleurig metaal, ook met DAB+ radio.

Denon RCD-M41 / Argon ALTO5MK2 – mooi minisysteem met FM-radio (ook met DAB+ radio leverbaar), Bluetooth, CD en heel veel mogelijkheden

  • Compact ontwerp, past gemakkelijk in een boekenkast
  • Geïntegreerde Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone, tablet enz.
  • Geïntegreerde FM-radio en CD-speler (ook verkrijgbaar met DAB+)
  • Goed geluid met echte stereokwaliteit
  • Mooie finish van zwart of zilverkleurig metaal 

De RDC-M41 van Denon en de ALTO5-luidsprekers van Argon Audio vormen samen een mooi minisysteem dat zelfs de allerbeste alles-in-één-luidsprekers volledig wegblaast. De luidsprekers zijn heel compact en de RCD-M41 is slechts 22 cm breed, zodat je hem echt overal kwijt kunt.

Naast een goede stereoversterker heeft de RCD-M41 ook een geïntegreerde FM-radio, CD-speler en Bluetooth om draadloos te streamen vanaf je smartphone of andere apparaten. En hoe je hem ook gebruikt, hij klinkt geweldig! Ook verkrijgbaar met DAB+ radio.

Meer informatie over de Denon RCD-M41

Meer informatie over de Argon ALTO5MK2

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.