HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bluesound POWERNODE 2i (HDMI) + DALI OBERON 1 Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bluesound POWERNODE 2i (HDMI) + DALI OBERON 1 Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De POWERNODE 2i (HDMI) is een complete, draadloze mini-installatie met uitstekend geluid. Als je er luidsprekers van DALI op aansluit, kun je via streamingservices, internetradio, smartphone of tablet muziek afspelen met echt stereogeluid.

Bluesound POWERNODE 2i (HDMI) + DALI OBERON 1 – hypermoderne mini-installatie voor streaming met hifi-kwaliteit

  • Muziek afspelen via streamingservices, internetradio of je eigen smartphone of tablet
  • Heel elegant en eenvoudig te bedienen met een smartphone of tablet (iOS/Android)
  • Bluetooth met aptX HD en tweerichtingsfunctie voor draadloze hoofdtelefoon, en met Apple AirPlay 2 (via gratis software-update)
  • Perfect voor het geluid uit de TV
  • Kan worden uitgebreid, voor streamingmuziek in het hele huis

Met de POWERNODE 2i (HDMI) en OBERON 1-luidsprekers van DALI heb je een supercompacte mini-installatie en kun je muziek streamen van de populairste streamingservices, zoals Spotify, TIDAL (incl. 24-bit) of Deezer.

De 2i-versie is voorzien van AirPlay 2, waarmee je zelf je eigen multiroomsysteem kunt samenstellen. En nog iets nieuws: hij heeft tweerichtings-Bluetooth, zodat je draadloos kunt streamen naar een Bluetooth-hoofdtelefoon. Zo gaat de accu van je smartphone langer mee, wordt je muziek niet onderbroken door oproepen en krijg je de maximale Bluetooth-kwaliteit.

Je kunt luisteren naar duizenden radiozenders op internet of je eigen muziekverzameling afspelen met je computer, smartphone of tablet – en dat met goede hifi-kwaliteit, iets waar draadloze alles-in-één-luidsprekers gewoon niet tegenop kunnen. Je regelt alles heel eenvoudig en draadloos met de slimme BluOS-app op je smartphone/tablet (iOS/Android). Hij ondersteunt Spotify Connect, zodat je ook direct kunt streamen met de Spotify-app.

Perfect voor de TV en multiroom

Verder heeft Bluesound het ook heel simpel gemaakt om supergeluid uit de TV te krijgen. En dan zijn we er nog niet; je kunt het geluid uit de TV namelijk direct aansluiten op de optische ingang, en zo het volume regelen met de bestaande afstandsbediening van de TV. Je hoeft de POWERNODE 2i (HDMI) maar één keer te ‘vertellen’ welk merk TV je hebt, en daarna werkt alles volautomatisch.

De installatie schakelt zich zelfs automatisch in als je de TV aanzet. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op het best mogelijke TV-geluid, zonder lastige instellingen, extra afstandsbedieningen en ander gedoe – en zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de volgende elektriciteitsrekening.

En als je muziek in meerdere kamers wilt, voeg je gewoon een ander Bluesound-product toe, bijvoorbeeld een draadloze PULSE FLEX, of een PULSE2 als je een grotere kamer hebt. Het is allemaal zo eenvoudig, dat iedereen het kan gebruiken en binnen no-time muziek kan afspelen in het hele huis. Maar let op – als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer iets anders!

DALI OBERON 1 – stijlvolle en compacte luidspreker met geavanceerde techniek en goed hifi-geluid

De OBERON 1 is het compactste model uit de OBERON-serie. Hij heeft een mooi hifi-geluid voor muziek en films en unieke DALI-technologieën voor een mooie detaillering en lage vervorming. Deze compacte luidsprekers passen overal, of je kunt ze aan de muur hangen met het geïntegreerde ophangsysteem. En je kunt kiezen uit vier mooie afwerkingen, zodat je altijd een model vindt dat bij je past.

Meer informatie over de Bluesound POWERNODE 2i

Meer informatie over de DALI OBERON 1

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.