Skip to content

SoundboksSOUNDBOKS 2 + BATTERYBOKSBluetooth-luidspreker

Wil je dat jouw feest luidruchtig genoeg is voor de schaal van Richter? Deze monsterluidspreker met Bluetooth kan alles aan en houdt nooit op! Nu met extra 2e accu.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

SOUNDBOKS 2 – allesverslindend monster met accu en geïntegreerde Bluetooth en extra accu!

  • Speelt genadeloos hard voor een acculuidspreker
  • De accu's gaan tot wel 40 uur mee en is gemakkelijk te vervangen door een volle accu (2 accu's meegeleverd, extra accu's apart verkrijgbaar)
  • Water-, sneeuw-, kou- en hittebestendig
  • Streaming via geïntegreerde Bluetooth
  • Werkt als PA-installatie in combinatie met een PROBOKS (apart verkrijgbaar) 

De SOUNDBOKS 2 is een enorm krachtige draadloze luidspreker met geïntegreerde Bluetooth en accuvoeding. Hij kan zo hard dat het lijkt alsof je vooraan staat bij een rockconcert. De geïntegreerde accu gaat tot wel 40 uur mee. En als je aan één accu niet genoeg hebt, kun je hem gemakkelijk vervangen door een andere, volle accu. Extra accu’s (BATTERYBOKS) zijn apart verkrijgbaar.

De SOUNDBOKS 2 kan echt alles aan. Hij heeft geen enkel probleem met regen, sneeuw, bier of extreme hitte en kou. De bijzonder stevige constructie van multiplex en metaal zorgt ervoor dat hij nooit van slag raakt, of hij nu omvalt, uit het raam wordt gegooid of overreden wordt door je buurman.

Aan de rechterkant van de luidspreker kun je kiezen tussen twee basisinstellingen. Hier regel je ook het volume – dat natuurlijk tot 11 gaat. Aan de linkerkant kun je binnen een paar seconden de accu vervangen* als de vorige eindelijk leeg is. En als je een privéfeest geeft; je kunt de SOUNDBOKS 2 ook opladen als hij muziek speelt. En met de handvatten aan de zijkanten kun je de SOUNDBOKS 2 heel gemakkelijk meenemen.

De SOUNDBOKS 2 is verkrijgbaar met een matzwarte finish. Inclusief 2 oplaadbare accu's en mini-jack-kabel.

* Extra accu’s (BATTERYBOKS 2) zijn apart verkrijgbaar.

Bekijk de video van de producent

{}

Accessoires voor de Soundboks SOUNDBOKS 2 + BATTERYBOKS