Skip to content
Sonos Sonos Amp + DALI OBERON 3 Stereosysteem Stereosysteem

SonosAmp + DALI OBERON 3Stereosysteem

Krachtige streaminginstallatie met multiroom, supersimpel TV-geluid en twee krachtige stereoluidsprekers met topgeluid. Slim en elegant hifi-geluid.
set€ 1.257,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sonos Amp + DALI OBERON 3 – krachtige muziekinstallatie met streaming, voice-control, multiroom en supersimpel TV-geluid

Met de Sonos Amp + DALI OBERON 3 heb je een compacte en kant-en-klare muziekoplossing met het geluid van een echt hifi-systeem en de draadloze mogelijkheden van streaming, inclusief bediening via je smartphone. Met 2 x 125 watt en een paar serieuze hifi-luidsprekers krijg je een geluid dat alle kleine streamingluidsprekertjes het nakijken geeft.

Eindeloos veel streamingmuziek en slim TV-geluid

Met Sonos Amp kun je eindeloos veel muziek streamen van de meest uiteenlopende streamingservices, zoals Spotify, TIDAL, Deezer enzovoort. Je kunt ook luisteren naar tienduizenden radiozenders op internet of je eigen muziekverzameling afspelen via je computer.

Via HDMI kun je een TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. De Sonos Amp gaat tegelijkertijd met de TV aan en uit, zodat je lekker achterover kunt gaan zitten en kunt genieten van schitterend geluid uit je TV.

Draadloze muziek in een handomdraai

Als je muziek in meerdere kamers wilt, voeg je gewoon een ander Sonos-product toe, bijvoorbeeld een draadloze Sonos One, een grotere PLAY:5 of een BEAM of ARC voor de TV. Het is allemaal zo eenvoudig, dat iedereen het kan gebruiken en binnen no-time muziek kan afspelen in het hele huis. Maar let op – als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer iets anders!

DALI OBERON 3 – krachtige allround-luidspreker met overtuigende hifi-kwaliteit

De OBERON 3 is een krachtige en compacte luidspreker met een goed geluid die de kamer moeiteloos vult met muziek of filmgeluid. De grote 7”-bas-/middenspeaker heeft een membraan van echte houtvezels en een geavanceerd SMC-magneetsysteem voor glasheldere middentonen. De ultralichte tweeter zorgt voor een luchtig en gedetailleerd geluid. Zet hem in een kast of op een statief en laat je wegblazen!

Als de OBERON 3 niet de perfecte luidspreker voor jou is, helpt HiFi Klubben je natuurlijk graag om een goed alternatief te vinden. Wij hebben het grootste assortiment kwaliteitsluidsprekers in alle maten en prijsklassen.

Deze set bevat

De Amp is een krachtige, draadloze muziekinstallatie met streaming, voice-control, multiroom en massief TV-geluid via HDMI. Wat wil je nog meer?
Aantal / 1 stuk(s)
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk. Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk.
Prijs€ 699,00
Krachtige en compacte luidspreker met geavanceerd SMC-magneetsysteem. Zet hem in een kast of op een standaard en laat je wegblazen!
Aantal / 1 paar
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk. Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk.
Prijs€ 558,00

Meer afbeeldingen van de Sonos Amp + DALI OBERON 3

Sonos Sonos Amp + DALI OBERON 3 Stereosysteem Stereosysteem

Highlights

 • Alles erop en eraan om muziek af te spelen via streamingservices, internetradio of je eigen collectie
 • Draadloos te bedienen met een smartphone of tablet (iOS/Android)
 • Krachtige geïntegreerde versterker en aparte hifi-luidsprekers voor echt stereogeluid
 • Kan heel eenvoudig worden uitgebreid, voor streamingmuziek in je hele huis
 • Supersimpel TV-geluid met controle via de afstandsbediening van de TV
Barry van Vemde
Nijmegen
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel

 • Krachtige, geïntegreerde stereoversterker met een vermogen van 2 x 125 watt
 • Krachtige, compacte luidsprekers
 • Compact ontwerp en eenvoudige bediening via Sonos-app of computer
 • Simpel TV-geluid met controle via de afstandsbediening van de TV
 • Klaar voor Google Assistant-, Alexa- en Siri-voice-control (smart-luidspreker vereist)
 • Volledige integratie met de streamingservices TIDAL, Spotify, Apple Music, Deezer, Napster enz.
 • Volledige draadloze integratie met andere Sonos-componenten

Accessoires voor de Sonos Amp + DALI OBERON 3