Skip to content
AMP + CCM362 + Phantom Backbox Uni 25L Luidsprekersysteem Luidsprekersysteem

AMP + CCM362 + Phantom Backbox Uni 25LLuidsprekersysteem

De Amp is een mooie, draadloze muziekinstallatie met 2 x 125 watt, multiroom en massief TV-geluid via HDMI. Sluit een paar inbouw-luidsprekers aan en je hebt toegang tot een wereld aan muziek. Klaar voor voice-control via Google Assistant enz.
set€ 1.179,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sonos Amp – krachtige, draadloze muziekinstallatie met streaming, voice-control, multiroom en massief TV-geluid via HDMI

De Amp is een krachtige, draadloze muziekinstallatie met een vermogen van 2 x 125 watt die met gemak een paar echt goede hifi-luidsprekers aanstuurt. Je kunt zelf een luidspreker kiezen die past binnen je budget en interieur, en krijgt een schitterende detaillering, dynamiek en stereobeeld. Een perfecte oplossing voor in de woonkamer, ook omdat de Amp het beste geluid uit de TV haalt. De CCM362 is een 6" tweeweg luidspreker, die een goede keuze is voor alle plaatsen waar je onzichtbare achtergrondmuziek wilt in redelijke kwaliteit, zonder meer te betalen dan nodig. Prima geschikt voor een keuken, familiekamer, slaapkamer, eetkamer, kantoor enz. Het vochtbestendige plastic membraan biedt je ook in staat goede kwaliteit muziek in kamers met een hoge luchtvochtigheid, bijvoorbeeld een badkamer of overdekt zwembad. Eenvoudige installatie De CCM362 is eenvoudig in het plafond te monteren. Zodra de uitsparing is gemaakt, kunt je de luidspreker snel bevestigen met behulp van de slimme montage met de "QuickDogs". Plaats tenslotte het magnetische speakerfront erop. De elegante en superdunne rand rondom de luidspreker steekt slechts 4 mm van het oppervlak zodat de luidspreker bijna onzichtbaar is na installatie. Natuurlijk kan de grill in de gewenste kleur worden geverfd.

Highlights

  • Krachtige geïntegreerde stereoversterker met een vermogen van 2 x 125 watt
  • Kan een paar goede hifi-luidsprekers aansturen
  • Klaar voor Google Assistant-, Alexa- en Siri-voice-control (smart-luidspreker vereist)
  • Volledige integratie met de streamingservices TIDAL, Spotify, Apple Music, Deezer, Napster enz.*
  • HDMI-ingang voor perfect digitaal TV-geluid, volumeregeling via de bestaande afstandsbediening van de TV