Skip to content
Draadloze luidspreker met accu

Sonos Roam + Charger

€ 210,00set
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Altijd en overal genieten van je muziek en de fijne features van Sonos. Deze supercompacte draadloze luidspreker is geschikt voor binnen en buiten. Met Wireless Charger.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sonos Roam + Wireless Charger – supercompacte, waterdichte en geavanceerde draadloze luidspreker

De Sonos Roam is een supercompacte, slimme en robuuste draadloze luidspreker met een accu die wel 10 uur meegaat en met heel veel unieke features – deze slimme mobiele luidspreker is een klasse apart. De Sonos Roam is stof- en waterdicht en gemaakt om mee naar buiten te gaan. Je kunt hem gewoon meenemen naar het strand of zwembad. De elegante matwitte finish met zijkanten van siliconen is erop gemaakt om elke dag in je rugzak te zitten.

De Sonos Roam is voorzien van een echt tweewegluidsprekersysteem met bas-/middenspeaker en een aparte tweeter voor de hoogste tonen – elk met zijn eigen versterker. Dat zie je eigenlijk nooit bij draagbare luidsprekers met dit formaat. En dat is dan ook meteen een van de redenen waarom deze Bluetooth-luidspreker zo helder en gedetailleerd klinkt. Het is natuurlijk geen hifi-luidspreker voor kritische luisteraars, maar hij klinkt echt heel goed voor dit supercompacte formaat.

Eenvoudige bediening
De Sonos Roam is de perfecte mobiele aanvulling op je bestaande Sonos-systeem – of het ultieme instapmodel voor mensen die Sonos willen gebruiken voor streamingmuziek in alle kamers van hun huis. En alles kan worden aangestuurd met je smartphone.

Deze set bevat

Slimme oplader voor de draadloze Sonos Roam. Wordt met magnetische bevestiging vastgeklikt op de luidspreker.
Aantal / 1 stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd! Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
Prijs€ 45,00
Altijd en overal genieten van je muziek en de fijne features van Sonos. Deze supercompacte draadloze luidspreker is geschikt voor binnen en buiten.
Aantal / 1 stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd! Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
Prijs€ 165,00

Accessoires voor de Sonos Roam + Charger

Aanbevolen producten