Skip to content
NAD NAD C368 + DALI OPTICON 6 Stereosysteem Stereosysteem

NADC368 + DALI OPTICON 6Stereosysteem

Serieuze installatie met schitterend hifi-geluid – ook voor TV. Massief vermogen, geïntegreerde Bluetooth, MDC-upgrades met HDMI, Bluesound enz.
set€ 2.697,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD C368 / DALI OPTICON 6 – serieuze hifi-stereo-installatie met 2 x 80 watt, schitterend geluid, eindeloze mogelijkheden en perfecte TV-functionaliteit

De C368 en OPTICON 6 zijn samen het perfecte hifi-stereosysteem voor muziek en TV. Ze bieden 2 x 80 NAD-watt en de mogelijkheid om te upgraden met Bluesound, HDMI enz. De vloerluidsprekers van DALI zien er geweldig uit en klinken fantastisch! Geavanceerde technologie en een mooie finish.

Meer dan genoeg aansluitingen en eenvoudige bediening – ook voor de TV

De C368 is voorzien van de meest gangbare digitale audio-aansluitingen (coaxiaal, optisch), analoge ingangen (inclusief phono-ingang, MM) en een uitstekende hoofdtelefoonuitgang. En met de geïntegreerde Bluetooth-functie kun je heel eenvoudig streamen vanaf smartphone, tablet enz.

Verder heeft NAD het ook heel simpel gemaakt om supergeluid uit de TV te krijgen. En dan zijn we er nog niet; je kunt het geluid uit de TV namelijk direct aansluiten op de optische ingang, en zo het volume regelen met de bestaande afstandsbediening van de TV. De C368 schakelt zich zelfs automatisch in als je de TV aanzet. Kortom, je kunt altijd rekenen op het best mogelijke TV-geluid, zonder lastige instellingen, extra afstandsbedieningen en ander gedoe – en zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de volgende elektriciteitsrekening.

Bovendien heeft de C368 ook ruimte voor twee MDC-modules. Je kunt de versterker bijvoorbeeld uitbreiden met Wi-Fi en het allerbeste streamingsysteem dat er op dit moment bestaat. Ja precies! Bluesound!

DALI OPTICON 6 – allround vloerluidspreker met overtuigende hifi-kwaliteit

De OPTICON 6 is een solide en relatief compacte vloerluidspreker. De 6,5” bas/middenspeaker met DALI’s unieke SMC-magneetsysteem, de exclusieve dubbele tweetermodule en de extreme aandacht die DALI aan de kleinste details besteedt, resulteren in een bijzonder helder, dynamisch en gedetailleerd geluid dat je niet alleen hoort, maar ook voelt.

Meer informatie over de NAD C368

Meer informatie over de DALI OPTICON 6 

Highlights

  • Schitterende geluidskwaliteit en aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, inclusief draaitafel (MM)
  • Het TV-geluid regel je met de huidige TV-afstandsbediening, inclusief functie voor automatisch aanzetten
  • Geïntegreerde Bluetooth-functie voor streaming vanaf smartphone/tablet/enz.
  • Kan geüpgraded worden met Wi-Fi/Bluesound, USB, HDMI-aansluiting en nog meer analoge ingangen via MDC-modules (apart verkrijgbaar)
  • De krachtige vloerluidsprekers zijn geschikt voor de meeste kamers

Accessoires voor de NAD C368 + DALI OPTICON 6

Aanbevolen producten