Skip to content
NAD NAD C338 + DALI OBERON 7 + Google Nest Mini draadloos muzieksysteem  draadloos muzieksysteem

NADC338 + DALI OBERON 7 + Google Nest Minidraadloos muzieksysteem

Je bent klaar voor de toekomst – met Google-voice-control, Chromecast en talloze mogelijkheden voor alle digitale en analoge muziekbronnen!
set€ 1.752,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD C338 + DALI OBERON 7 + Google Nest Mini – krachtige installatie met goed geluid, Google Assistant, Chromecast en Bluetooth

De NAD C338 + DALI OBERON 7 + Google Nest Mini is een krachtige hifi-installatie met een mooi geluid en een diepe bas die je middenrif laat trillen. Hij heeft streaming via de smartphone en Chromecast of Bluetooth en slimme voice-control in het Nederlands via Google Assistant.

Verder heeft NAD het ook heel simpel gemaakt om supergeluid uit de TV te krijgen. Als de versterker is aangesloten op de TV kun je het volume regelen met je bestaande afstandsbediening. De C338 schakelt zich zelfs automatisch in als je de TV aanzet. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op het best mogelijke TV-geluid, zonder lastige instellingen, extra afstandsbedieningen en stroomverspilling.

En je kunt er digitale en analoge muziekbronnen op aansluiten, inclusief draaitafel. Het vermogen van 2 x 50 watt in combinatie met de krachtige vloerluidsprekers zorgt voor een mooi hifi-geluid dat moeiteloos een grote ruimte kan vullen.

Slimme voice-control met Google Nest Mini

Met de Google Nest Mini kun je je installatie en de andere luidsprekers in huis aansturen met voice-control. Ook kun je heel eenvoudig het volume regelen om door te gaan met het vorige/volgende nummer, zonder dat je eerst alles hoeft weg te leggen. En je kunt voice-control ook gebruiken voor streamingservices zoals Spotify, bijvoorbeeld om een playlist te vinden die bij je humeur past. Meer informatie over Google Assistant.

Als je het systeem wilt uitbreiden naar je hele huis, net als een multiroomsysteem, kun je kiezen uit een breed assortiment smart-luidsprekers die gemaakt zijn voor het Google Chromecast-platform, bijvoorbeeld van Marshall of B&O.

DALI OBERON 7 – zware vloerluidspreker met mooi hifi-geluid en veel vermogen

De loodzware en krachtige OBERON 7 is het topmodel uit de OBERON-serie. Hij klinkt heel goed – voor muziek en home-cinema. Met de tweeter en twee krachtige 7”-bas-middenspeakers krijg je een diepe bas die je middenrif laat trillen en een goed geluidsbeeld dat moeiteloos je hele kamer vult. Verkrijgbaar met vier verschillende finishes, zodat hij altijd perfect past in je interieur.

Meer informatie over de Google Nest Mini
Meer informatie over de NAD C338
Meer informatie over de DALI OBERON 7

Deze set bevat

Kleine smart-luidspreker om installaties en andere apparaten die compatibel zijn met Google Assistant aan te sturen met voice-control. Ook in het Nederlands.
Aantal / 1 stuk(s)
Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
Prijs€ 55,00
Een weergaloos goede versterker! Met Chromecast built-in en talloze mogelijkheden voor alle digitale en analoge muziekbronnen – klaar voor de toekomst!
Aantal / 1 stuk(s)
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk. Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk.
Prijs€ 699,00
Zware vloerluidspreker met massief hifi-geluid en mooie afwerking. Het topmodel uit de OBERON-serie kan alles en kost niet te veel.
Aantal / 1 paar
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk. Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk.
Prijs€ 998,00

Highlights

  • Slimme hifi-luidspreker met geïntegreerde Google Assistant, in het Nederlands
  • Streaming met Chromecast en geïntegreerde Bluetooth
  • Goede geluidskwaliteit en een diepe, fysieke bas
  • Aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, inclusief draaitafel (MM)
  • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, inclusief functie voor automatisch aanzetten