Skip to content
Lyngdorf Lyngdorf TDAI-1120 + RUBICON 6 HFK JUBILEE EDITION Stereosysteem Stereosysteem

LyngdorfTDAI-1120 + RUBICON 6 HFK JUBILEE EDITIONStereosysteem

Glashelder Lyngdorf-geluid, RoomPerfect, schitterende finish, muziekstreaming en exclusieve Limited Edition-luidsprekers. Een uniek muzieksysteem.
set€ 5.997,00

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Lyngdorf TDAI-1120 + DALI RUBICON 6 HFK JUBILEE EDITION – exclusieve en gebruiksvriendelijke muziekinstallatie met streaming, RoomPerfect, een schitterende finish en unieke geluidskwaliteit in elke kamer

De Lyngdorf TDAI-1120 + DALI RUBICON 6 HFK JUBILEE EDITION is een unieke, exclusieve en veelzijdige installatie met een schitterend, kristalhelder geluid. Het revolutionaire geluid van Lyngdorf RoomPerfect is nu voor het eerst verkrijgbaar in een compact formaat – en voor een prijs die ook binnen het bereik van gewone stervelingen ligt.

Ook al heeft hij op papier slechts 2 x 60 watt bij 8 ohm, hij levert een dynamisch vermogen van 2 x 120 watt bij 4 ohm! Met deze ongekende stroomcapaciteit haalt de TDAI-1120 het allerbeste geluid uit de krachtige vloerluidsprekers van DALI.

Gebruiksvriendelijke luxe voor je huis

RoomPerfect past het geluid aan je woonkamer aan, waardoor je veel meer mogelijkheden hebt om hem in te richten, zonder dat dit het geluid negatief beïnvloedt. De Lyngdorf TDAI-1120 heeft een extreem solide constructie en het mooie ontwerp van aluminium en glas past ook in de meest strakke en stijlvolle interieurs.

Via HDMI kun je de TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. De TDAI-1120 schakelt zichzelf tegelijkertijd met de TV in en uit; heel handig en gebruiksvriendelijk! Vergeet je installatie en geniet van het geluid!

DALI RUBICON 6 HFK JUBILEE EDITION – een unieke luidspreker

De RUBICON 6 HFK JUBILEE EDITION is een speciale jubileumversie van de populaire RUBICON 6, die speciaal is ontworpen voor het 40-jarig jubileum van HiFi Klubben. De satijnmatte behuizing is zo wit als sneeuw en de speakers, die normaal gesproken houtkleurig zijn, zijn pikzwart. En op het naamplaatje aan de achterkant staat de handtekening van Peter Lyngdorf, de oprichter van DALI en HiFi Klubben.

De bekabeling is van zilver en in het scheidingsfilter heeft DALI kostbare condensatoren van Mundorf gebruikt. Als je een paar van deze unieke luidsprekers wilt hebben, wacht dan niet te lang. Er zijn namelijk maar honderd sets van gemaakt – dus op is op!

Als de RUBICON 6 HFK JUBILEE EDITION niet de perfecte luidspreker voor jou is, helpt HiFi Klubben je natuurlijk graag om een goed alternatief te vinden. Wij hebben het grootste assortiment kwaliteitsluidsprekers in alle maten en prijsklassen.

Deze set bevat

DALI feliciteert HiFi Klubben met zijn 40e verjaardag. En als het jou lukt om dit schitterende jubileummodel te kopen – gefeliciteerd!
Aantal / 1 paar
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk. Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk.
Prijs€ 3.998,00
Echt Lyngdorf-geluid, RoomPerfect-ruimtecorrectie, een compact en exclusief ontwerp met streaming. Veel beter wordt het gewoon niet!
Aantal / 1 stuk(s)
Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte Levertijd 3-6 werkdagen - hou rekening met vertraging i.v.m. drukte
Prijs€ 1.999,00

Meer afbeeldingen van de Lyngdorf TDAI-1120 + RUBICON 6 HFK JUBILEE EDITION

Lyngdorf Lyngdorf TDAI-1120 + RUBICON 6 HFK JUBILEE EDITION Stereosysteem Stereosysteem

Highlights

 • Compact en exclusief ontwerp van metaal en glas
 • Dynamisch geluid met optimale resolutie
 • RoomPerfect-ruimtecorrectie voor perfect geluid in iedere kamer
 • Met Bluetooth en Wi-Fi-streaming, Spotify Connect, Chromecast built-in, AirPlay 2, Roon Ready (MQA) en internetradio
 • Vloerluidsprekers uit Limited Edition-jubileumserie
Niels Christiaans
Utrecht
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel

 • Compact en exclusief ontwerp van metaal en glas
 • Dynamisch geluid met optimale resolutie
 • RoomPerfect-ruimtecorrectie voor perfect geluid in iedere kamer
 • Met Bluetooth en Wi-Fi-streaming, Spotify Connect, Chromecast built-in, AirPlay 2, Roon Ready (MQA) en internetradio
 • Het volume wordt geregeld via de afstandsbediening van de TV, incl. automatisch aan-/uitzetten
 • Vloerluidsprekers uit de exclusieve Limited Edition-jubileumeditie

Accessoires voor de Lyngdorf TDAI-1120 + RUBICON 6 HFK JUBILEE EDITION

Aanbevolen producten