HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Steinway Lyngdorf Model O system

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Steinway Lyngdorf Model O system

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Het Model O-systeem heeft een ongeëvenaard geluid en een finish op topniveau. Het is ontwikkeld voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een bijzonder gedetailleerd geluid zonder vervorming of invloeden van buitenaf.

Steinway Lyngdorf Model O – compromisloze installatie voor compromisloze muziekliefhebbers

  • Ongekend helder, gedetailleerd en driedimensionaal geluid
  • Schitterende finish van zwarte pianolak
  • Digitale state-of-the-art signaalbehandeling en versterkertechnologie
  • Maximale ‘headroom’ met 2 x 400 watt
  • Geïntegreerde RoomPerfect-ruimtecorrectie voor optimale aanpassing aan elke ruimte

Let op: Niet alle onderdelen van het systeem staan op de foto.

Het Model O-systeem van Steinway Lyngdorf is een schitterend stereosysteem. Het heeft hetzelfde, unieke geluid als de grote en kostbare topsystemen van Steinway Lyngdorf, maar dan in een compactere en eenvoudigere variant. Het geluid wordt kristalhelder en dynamisch doorgestuurd naar de twee elegante vloerluidsprekers, en het klinkt echt alsof de musici bij jou in de woonkamer aan het spelen zijn. De geluidskwaliteit is zo goed, dat móét je gewoon gehoord hebben.

Je komt ogen en oren tekort, zoveel zorg en aandacht zijn er besteed aan de schitterende ‘Ebony Black’-hoogglanslak – gemaakt op dezelfde manier en met dezelfde kwaliteitscontrole als de legendarische concertvleugels van Steinway & Sons.

Kristalhelder geluid in elke ruimte

Het unieke RoomPerfect-systeem van Lyngdorf past het geluid heel nauwkeurig aan je luisterkamer aan, zodat je thuis kunt genieten van een natuurlijke weergave, zonder dat je je woonkamer hoeft in te richten als een geluidsstudio. Resonanties en diffusie worden ongelofelijk effectief geëlimineerd, waardoor je 100% zuiver geluid overhoudt – zo dynamisch en gedetailleerd als de artiest het tijdens de opnames bedoeld heeft. Ook met deze feature onderscheidt Steinway Lyngdorf zich van alle andere merken op de markt.

Het Model O-systeem bestaat uit twee Model O-vloerluidsprekers, een Model SP-1-processor en een A1-eindversterker met een vermogen van wel 2 x 400 watt. Elke luidspreker is voorzien van een speciaal ontworpen en supersnelle 6”-bas-/middenspeaker die in de laagste regionen wordt ondersteund door een 8”-slave-eenheid. De exclusieve Air Motion Transformer-tweeter zorgt voor een ongekend gedetailleerd en ruimtelijk geluidsbeeld.

Het Steinway Lyngdorf Model O-systeem heeft een schitterende finish van zwarte hoogglans pianolak. Andere configuraties en afwerkingen zijn op bestelling en tegen meerprijs mogelijk. Neem contact op met HiFi Klubben voor meer informatie.

Meer informatie over Steinway Lyngdorf 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.