HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Steinway Lyngdorf Model B system Muziekinstallatie met streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Steinway Lyngdorf Model B system Muziekinstallatie met streaming

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Het Model B-systeem is meer dan een installatie – het is de weg naar absolute perfectie. Dit systeem heeft eindeloos veel vermogen, een schitterende finish en een geluidskwaliteit je moet horen om het te kunnen geloven. Een unieke ervaring!

Steinway Lyngdorf Model B – compromisloze installatie voor compromisloze muziekliefhebbers

  • Ongekend helder, gedetailleerd en driedimensionaal geluid
  • Schitterende finish van zwarte pianolak
  • Onovertroffen dynamiek en helderheid, zelfs in zeer grote kamers
  • Vermogen van 4 x 400 watt per luidspreker via actief elektronisch scheidingsfilter
  • Geïntegreerde RoomPerfect-ruimtecorrectie voor optimale aanpassing aan elke ruimte

Het Model B-systeem van Steinway Lyngdorf is een compromisloos stereosysteem dat akelig dicht in de buurt komt van absolute perfectie. De geluidskwaliteit is zo goed, dat moet je gewoon gehoord hebben.

Je komt ogen en oren tekort, zoveel zorg en aandacht zijn er besteed aan de schitterende ‘Ebony Black’-hoogglanslak – gemaakt op dezelfde manier en met dezelfde kwaliteitscontrole als de legendarische concertvleugels van Steinway & Sons.

Perfect geluid en eindeloos veel vermogen

Het unieke RoomPerfect-systeem van Lyngdorf past het geluid heel nauwkeurig aan je luisterkamer aan, zodat je thuis kunt genieten van een natuurlijke weergave, zonder dat je je woonkamer hoeft in te richten als een geluidsstudio. Resonanties en diffusie worden bijzonder effectief geëlimineerd, waardoor je 100% zuiver geluid overhoudt – zo dynamisch en gedetailleerd als de artiest het tijdens de opnames bedoeld heeft. Ook met deze feature onderscheidt Steinway Lyngdorf zich van alle andere merken op de markt.

Het Model B-systeem bestaat uit twee Model B-dipool-vloerluidsprekers, een Model P100-processor en twee A2-eindversterkers met een vermogen van wel 4 x 400 watt. Via het elektronische scheidingsfilter wordt dit vermogen doorgestuurd naar de luidsprekers die allemaal voorzien zijn van zes 12”-basspeakers, een supersnelle 5”-middenspeaker en de exclusieve Air Motion Transformer-tweeter, voor een ongekend dynamisch, gedetailleerd en ruimtelijk geluid.

Het Steinway Lyngdorf Model B-systeem heeft een schitterende finish van zwarte hoogglans pianolak. Andere configuraties en afwerkingen zijn op bestelling en tegen meerprijs mogelijk. Vraag HiFi Klubben om meer informatie.

Let op: Niet alle onderdelen van het systeem staan op de foto.

Meer informatie over Steinway Lyngdorf 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.