HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

DALI SPEKTOR 6 + SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB E-9 F 5.1 Luidspreker set

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI SPEKTOR 6 + SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB E-9 F 5.1 Luidspreker set

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Dit SPEKTOR 5.1-systeem is ideaal voor home-cinema en muziek. Het heeft een dynamisch en helder geluidsbeeld, en de krachtige 9”-subwoofer zorgt voor een stevige bas. Het solide en slanke ontwerp past perfect in een modern interieur.

DALI SPEKTOR 6 + SPEKTOR 1 + SPECTOR VOKAL + SUB E-9 F – 5.1-luidsprekersysteem met echt hifi-geluid en mooie finish

  • Echt hifi-geluid
  • Werkt prima met budgetinstallaties
  • Strak en elegant ontwerp
  • Geschikt voor films en muziek
  • 9”-subwoofer met krachtig, massief basgeluid

Dit betaalbare SPEKTOR 5.1-luidsprekersysteem van DALI zit boordevol goed geluid. De SPEKTOR-luidsprekers hebben een dynamisch en gedetailleerd geluidsbeeld, terwijl de krachtige 9”-subwoofer de lagere regionen vol overtuiging voor zijn rekening neemt.

Je krijgt bovendien een elegant ontwerp dat perfect past in een modern interieur. Kortom, Deense topkwaliteit tot in de allerkleinste details. Dit is een systeem waar je nog jarenlang veel plezier van zult hebben.

Dynamiek en details

Dit 5.1-systeem is gebaseerd op de DALI SPEKTOR 6 als voorluidspreker. De SPEKTOR 6 heeft genoeg vermogen en een redelijk compact formaat. Voor de achterkanalen is gekozen voor de compacte SPEKTOR 1. Die klinkt niet alleen heel goed, hij is ook nog eens gemakkelijk aan de muur te hangen dankzij het geïntegreerde ophangsysteem. En met de SPEKTOR VOKAL als middenluidspreker krijgen filmdialogen en effecten een kristalheldere kwaliteit.

De allerlaagste tonen komen voor rekening van de compacte en solide SUB E-9 F, die meer dan genoeg vermogen heeft voor de meeste situaties. Dat betekent dat de basgitaar, drums of filmexplosies heel overtuigend klinken, zonder dat het geluid overdreven of rommelig wordt.

Het DALI SPEKTOR 5.1-luidsprekersysteem is verkrijgbaar in zwart essenhout, wit of walnotenhout.

Meer informatie over de DALI SPEKTOR 6
Lees meer over de DALI SPEKTOR 1
Meer informatie over de DALI SPEKTOR VOKAL
Meer informatie over de DALI SUB E-9 F

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.