HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

DALI SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB C-8 D 5.1 Luidspreker set

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB C-8 D 5.1 Luidspreker set

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De SPEKTOR is een compact en budgetvriendelijk 5.1-luidsprekersysteem met een elegant DALI-design. Nu kun je je kamer vullen met echt 5.1-kanaals hifi-geluid, zonder dat hij volstaat met luidsprekers. Gemakkelijke wandmontage, verschillende kleuren.

DALI SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB C-8 D – compleet, compact en betaalbaar 5.1-luidsprekersysteem

  • Echt hifi-geluid
  • Heel geschikt voor budgetinstallaties
  • Compact en discreet ontwerp
  • Geschikt voor films en muziek
  • Verkrijgbaar in zwart, wit of walnoot

De SPEKTOR is een compact, budgetvriendelijk en compleet 5.1-luidsprekersysteem met een elegant en solide DALI-design. Nu kun je je kamer vullen met echt 5.1-kanaals hifi-geluid, zonder dat hij volstaat met grote luidsprekers. Met kwaliteitsspeakers, een compacte subwoofer en een heel robuuste constructie komen je films echt tot leven – en dat voor een heel slimme prijs.

Heel gemakkelijk goed geluid – aan de muur

De voor- en achterkanalen van het SPEKTOR-systeem worden verzorgd door de DALI SPEKTOR 1: een uitstekende en erg compacte luidspreker die geschikt is voor films en muziek en heel eenvoudig aan de wand te monteren is dankzij het geïntegreerde ophangsysteem. En met de SPEKTOR VOKAL als middenluidspreker krijgen je filmdialogen en effecten een kristalheldere kwaliteit. Hij past bovendien heel goed in een standaard hifi-meubel.

De SUB C-8 D is een compacte en betaalbare 8”-subwoofer die je kamer vult met een diepe en dynamische bas, maar dan zonder grote luidsprekers. Hiermee heeft het SPEKTOR-systeem meer dan genoeg vermogen – of je nu naar muziek luistert of films kijkt.

Het DALI SPEKTOR 5.1-luidsprekersysteem is verkrijgbaar in zwart essenhout, walnoothout of wit. De SUB C-8 D is alleen verkrijgbaar in zwart of wit.

Meer informatie over de DALI SPEKTOR 1
Meer informatie over de DALI SPEKTOR VOKAL
Meer informatie over de DALI SUB C-8 D

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.