HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

DALI OPTICON 5 + OPTICON 1 + OPTICON VOKAL + SUB E-12 F 5.1 Luidspreker set

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI OPTICON 5 + OPTICON 1 + OPTICON VOKAL + SUB E-12 F 5.1 Luidspreker set

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Het OPTICON 5.1-systeem heeft een prachtig hifi-geluid voor home-cinema’s en muziek. De slanke en elegante vloerluidsprekers passen heel discreet in de meeste woonkamers. De 12”-subwoofer zorgt voor een diepe en strakke bas. Verschillende kleuren.

DALI OPTICON 5.1 – interieurvriendelijk en stijlvol 5.1-kanaals surroundsysteem met echt hifi-geluid

  • Neutraal, gedetailleerd geluidsbeeld met hoge resolutie bij ieder volume
  • Stijlvol en interieurvriendelijk ontwerp
  • Ideaal voor home-cinema en muziek
  • 12”-subwoofer voor een diepe, volle bas
  • Eenvoudig aan te sturen met gewone versterkers of receivers

Dit OPTICON 5.1-systeem is ideaal voor iedereen die op zoek is naar elegante luidsprekers met een schitterend geluid voor films en muziek. Dit is echte hifi-kwaliteit – en de stevige 12”-subwoofer zorgt voor een basgeluid dat je tot in middenrif voelt.

De luidsprekers hebben een stijlvol hoogglansontwerp en zien er schitterend uit, of je ze nu met of zonder luidsprekerdoek gebruikt. De bas-/middenspeakers zijn voorzien van DALI’s opvallende roestrode houtvezelmembraan en de magneten aan de achterkant maken gebruik van de geniale SMC-technologie om vervorming te elimineren en stemmen en instrumenten kraakhelder weer te geven.

De vloerluidsprekers en middenluidsprekers zijn uitgerust met DALI’s unieke hybride tweeter en combineren de voordelen van een band- en een softdome-tweeter. Dat betekent dat de hoogste tonen zijdezacht en bijzonder helder worden weergegeven, en dat je tegelijkertijd een heel goede spreiding hebt.

Kortom, een schitterend en interieurvriendelijk luidsprekersysteem met een fantastisch geluid voor echte home-cinemafans en muziekliefhebbers.

Dit DALI OPTICON 5.1-luidsprekersysteem is verkrijgbaar in notenhout, matwit of zwart. 

Meer informatie over de DALI OPTICON 5

Lees meer over de DALI OPTICON 1

Meer informatie over de DALI OPTICON VOKAL

Meer informatie over de DALI SUB E-12 F 

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.