HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

DALI FAZON MIKRO + DALI E-9 F SUB Luidspreker set

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI FAZON MIKRO + DALI E-9 F SUB Luidspreker set

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Ultracompacte oplossing voor muziek en films in stereo. Luidsprekers van mooi aluminium, en de subwoofer zorgt voor extra bas. Leverbaar in zwart of wit.

DALI FAZON MIKRO 2.1 SET - Ultracompact systeem voor muziek en films

  • fraai afgewerkte satelliet luidsprekers
  • inclusief wandbeugels
  • krachtige compacte subwoofer
  • een must voor elk systeem waarbij grote luidsprekers geen optie zijn

DALI FAZON MIKRO

De FAZON MIKRO is de perfecte oplossing voor een ultracompact stereosysteem of voor schitterend geluid uit je TV. Hij heeft serieuze speakers en een elegante, maar stevige behuizing van echt aluminium.

De FAZON MIKRO is een kwaliteitsluidspreker die je op veel manieren kunt gebruiken, maar het compacte formaat beperkt natuurlijk wel de basweergave. Door een compacte subwoofer voor de lage frequenties bij te plaatsen – bijvoorbeeld de DALI FAZON SUB 1 – krijg je een echt groot geluid.

Met deze kleine, compacte luidspreker hun je ook prima een compleet home cinema-systeem opbouwen. Neem dan een extra paar FAZON MIKRO’s voor de achterkanalen, en de bijpassende FAZON MIKRO VOKAL als centrale luidspreker. De FAZON MIKRO is door zijn ontwerp en klank bijzonder geschikt als zij-/achterluidspreker in combinatie met de grotere FAZON SAT, FAZON LCR en FAZON F5. Zo stel je een compacte, elegante FAZON-home cinema samen, met een schitterend geluid.

De FAZON MIKRO is zo compact dat hij naadloos in ieder interieur past. En met het bijgeleverde ophangsysteem kun je hem aan de muur bevestigen. Wie deze luidspreker liever in een kast zet, kan de bijgeleverde rubberen voetjes gebruiken. En met het speciaal ontworpen vloerstatief (apart verkrijgbaar) zet je de zij- of achterluidsprekers vrijstaand in de kamer.

De FAZON MIKRO is verkrijgbaar met zwarte of witte hoogglanslak.

DALI FAZON SUB 1

Bijzonder compacte subwoofer met een strakke bas en een zeer muzikaal karakter, die optimaal presteert in combinatie met de DALI Fazon Sat luidsprekers, maar ook een welkome aanvulling is in elk ander 2.1 of 5.1 surround luidsprekersysteem.

De Fazon Sub zorgt voor een subtiel, gebalanceerd laag in zowel muziekweergave als bij films. Uitgerust met 165 mm neerwaarts gerichte driver met lange slag in een gesloten kast, volumeregeling, fase-omschakeling en een filter voor hogere frequenties. Door de snelle respons en rubberen absorberende voeten ideaal in elke kamerakoestiek in te passen. 

De FAZON SUB 1 is verkrijgbaar met zwarte of wittehoogglanslak

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.