HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bowers & Wilkins MT-60D 5.1 Luidspreker set

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins MT-60D 5.1 Luidspreker set

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Hoogwaardig 5.1 luidspreker systeem van Bowers en Wilkins. Bestaat uit vijf M-1 luidsprekers en de krachtige PV1D subwoofer. Leverbaar in zwart en wit.

B&W MT-60d (M-1 + PV1D) - COMPACTE ALL-ROUND OPLOSSING VOOR FILM EN MUZIEK

De kleine satellietspeaker M-1 van het Engelse Bowers & Wilkins kan overal worden gebruikt waar je heerlijk geluid uit een kleine, discrete en elegante luidspreker wilt hebben: stereo, home theater, woonkamer, slaapkamer, kantoor - alleen je fantasie bepaalt de grenzen. Samen met de stijlvolle en krachtige subwoofer biedt dit een compleet full-range systeem dat zowel muziek als films kan verwerken in echte hi-fi kwaliteit.

Hoewel de M-1 is niet veel groter is dan een pak melk, heeft het zoveel stevige gietstukken dat het gewicht bijna 3 pond bereikt. En of je het nu plaatst op een vloerstandaard of op de meegeleverde bureaustandaard / muurbevestiging, je kunt genieten van een handig verborgen kabelmanagement in rek en kast. En er is niets dat de woonkamer mooier siert dan de afwezigheid van kabels.

De MT-60D is verkrijgbaar in zwart of wit.

Zowel de stereo- als home theater

Een satelliet/subwoofer-systeem is echt een goede luidsprekeroplossing voor degenen die een goed uitziendeen klinkend systeem willen hebben, dat tegelijkertijd zo min mogelijk ruimte inneemt. Afhankelijk van je behoeften kun je kiezen tussen een 2.1-stereo-oplossing of een compleet 5.1 home theater systeem. Of je nu naar muziek luistert of naar filmgeluid over twee of meer kanalen, je kunt van één ding absoluut zeker zijn: je hebt een veel betere geluidservaring en veel meer plezier dan de bezitter van een all-in-one oplossing van een elektronica warenhuis! 

Klik hier voor meer informatie over de M-1

Klik hier voor meer informatie over de PV1D

Testen

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.