HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bowers & Wilkins 703 S2 + 707 S2 + HTM71 S2 + DB4S 5.1 Luidspreker set

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins 703 S2 + 707 S2 + HTM71 S2 + DB4S 5.1 Luidspreker set

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Exclusief surroundsysteem dat je films en muziek een totaal nieuwe dimensie geeft. Propvol geavanceerde Bowers & Wilkins-technologie en een mooie finish van lak of echt houtfineer. Massieve subwoofer met 1.000 watt vermogen.

Bowers & Wilkins 700 S2-serie – geavanceerd 5.1-kanaals surroundsysteem met echte vloerluidsprekers en exclusieve finish

  • Prachtig geluid en dynamiek, zelfs in grotere ruimtes
  • Schitterende allroundoplossing voor muziek en films
  • Exclusieve finish van zwarte of witte lak, of echt houtfineer
  • Continuum- en Carbon Dome-speakers
  • 10”-Aerofoil-subwoofer en geïntegreerde klasse D-versterker van 1.000 watt

De 700 S2-serie van Bowers & Wilkins staat garant voor een unieke geluidservaring – of je nu naar muziek luistert of een film kijkt. De loodzware 703 S2-luidsprekers hebben twee 6,5”-basspeakers, Bowers & Wilkins’ unieke Continuum FST-middenspeaker en een Carbon Dome-tweeter met Nautilus-ontwerp, voor een indrukwekkend helder en gedetailleerd geluid – ook in grotere ruimtes.

De compacte 707 S2 neemt de achterkanalen voor zijn rekening en de bijpassende achterluidspreker, de HTM71 S2, zorgt voor kristalheldere dialogen en overtuigende filmeffecten.

De geavanceerde subwoofer is voorzien van een krachtige 10”-Aerofoil-speaker en een geïntegreerde klasse D-versterker met een vermogen van 1.000 watt. Hierdoor komen alle actiescènes volledig tot hun recht in jouw 700 S2-serie home-cinema – zeker als je hem combineert met de loodzware 703 S2-luidsprekers.

Exclusieve finish

De afwerking van de 700 S2-serie ziet er echt schitterend uit en sluit naadloos aan bij een modern en stijlvol interieur, of je nu kiest voor echt houtfineer, zwarte hoogglans of matwit. De voorgrill wordt vastgehouden door magneten, zodat je niet tegen lelijke schroefgaten aan hoeft te kijken als je de luidspreker zonder doek wilt gebruiken.

En als je de 700 S2-serie aanvult met een goede surroundreceiver, nou... maak dan je borst maar nat!

Exclusieve finish van zwarte hoogglans pianolak, matwitte lak of echte rozenhoutfineer.

Meer informatie over de Bowers & Wilkins 703 S2

Meer informatie over de Bowers & Wilkins 707 S2

Meer informatie over de Bowers & Wilkins HTM71 S2

Meer informatie over de Bowers & Wilkins DB4

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.