HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bowers & Wilkins 603 + 607 + HTM6 + ASW610 5.1 Luidspreker set

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins 603 + 607 + HTM6 + ASW610 5.1 Luidspreker set

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Zwaar en krachtig luidsprekersysteem voor home-cinema’s met echte vloerluidsprekers en mooie compacte luidsprekers. Een elegant ontwerp van Bowers & Wilkins met een schitterend geluid en ultradiepe bas voor muziek en films. In zwart of wit.

B&W 600-serie – serieus 5.1-kanaals surroundsysteem met echte vloerluidsprekers en een mooi ontwerp

  • Indrukwekkende dynamiek en vermogen, ook in grotere kamers.
  • Natuurlijk en gedetailleerd geluidsbeeld voor muziek en films
  • Elegant ontwerp van Bowers & Wilkins met mooie finish
  • Compacte 10”-subwoofer met 200 watt.
  • Verkrijgbaar in zwart of wit

De luidsprekers van de Bowers & Wilkins 600-serie maken hier deel uit van een mooi en krachtig 5.1-kanaals luidsprekersysteem voor home-cinema’s. De 603 is het topmodel uit de 600-serie. Met zijn twee 6,5”-basspeakers en de unieke FST-middenspeaker van Bowers & Wilkins heeft hij meer dan genoeg vermogen, terwijl hij tegelijkertijd heel helder en gedetailleerd klinkt – of je nu naar films kijkt of naar muziek luistert.

De compacte 607 neemt de achterkanalen voor zijn rekening en de bijpassende achterluidspreker, de HTM6, zorgt voor kristalheldere dialogen en overtuigende filmeffecten.

Ondanks zijn compacte afmetingen is de subwoofer voorzien van een krachtige 10”-speaker en een vermogen van 200 watt. Hierdoor klinkt hij extra diep en zwaar, zodat alle actiescènes volledig tot hun recht komen in jouw 600-serie home-cinema – zeker als je hem combineert met de loodzware 603-luidsprekers.

Deze combinatie is een compleet, elegant en serieus luidsprekersysteem voor films en muziek met topgeluid. Verkrijgbaar in zwart of wit.

Meer informatie over de Bowers & Wilkins 603  

Meer informatie over de Bowers & Wilkins 607

Meer informatie over de Bowers & Wilkins HTM6

Meer informatie over de Bowers & Wilkins ASW610

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.