HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio ALTO 5.1 Luidspreker set

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio ALTO 5.1 Luidspreker set

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De ALTO 5.1 luidspreker set is een compact, budgetvriendelijk en compleet 5.1-luidsprekersysteem met een elegant Argon-design. Nu kun je je kamer vullen met een heerlijk 5.1-geluid, zonder dat hij volstaat met luidsprekers. In zwart of wit.

ARGON ALTO luidspreker set – COMPACT, BETAALBAAR EN COMPLEET 5.1-SYSTEEM

  • Bijzonder goed geluid voor een betaalbare prijs
  • Geschikt voor budgetsystemen
  • Compact en elegant ontwerp
  • Geschikt voor films en muziek
  • Verkrijgbaar in zwart of wit 

De ALTO 5.1 luidspreker set is een compact, budgetvriendelijk en compleet 5.1-luidsprekersysteem met een elegant Argon-design. Nu kun je je kamer vullen met een heerlijk 5.1-geluid, zonder dat hij wordt volgestouwd met luidsprekers. Met kwaliteitsspeakers, een ultracompacte subwoofer en een heel robuuste constructie komen je films echt tot leven – en dat voor een heel mooie prijs.

Perfect geïntegreerde home-cinema

De front-channel luidsprekers van het ALTO 5.1 systeem bestaan uit de ALTO55 vloerstaande luidsprekers. Deze relatief compacte vloerstaande luidsprekers klinken bijzonder goed voor het formaat en de prijs. De back-channel speakers bestaan uit twee ALTO4’s, een uitstekende en erg compacte luidspreker die geschikt is voor films en muziek. De centre-channel luidspreker, de ALTO C, sluit hier perfect bij aan, qua formaat, ontwerp en klank. Hierdoor worden alle dialogen en filmeffecten heel mooi en consistent weergegeven, waardoor films echt een totaalervaring worden.

De BASS8MK2 is een krachtige subwoofer met een 8” long-stroke speaker en een vermogen van 100 watt; ruim voldoende om je woonkamer te vullen met een mooie, volle bas.

Kortom, de Argon ALTO 5.1 luidspreker set is een echt hifi-systeem dat de plastic systemen van gooi-en-smijtzaken het nakijken geeft. Als je voor weinig geld echt goed geluid in je home-cinema wilt hebben, dan zit je hier helemaal goed!

De Argon ALTO 5.1 luidspreker set is verkrijgbaar in zwart of wit.

Meer informatie over de Argon ALTO55

Meer informatie over de Argon ALTO4

Meer informatie over de Argon ALTO C

Meer informatie over de Argon BASS8

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.