HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio ALTO 4 ACTIVE + unnu 12S v2 + C12 v2 + 05 + wallbracket Set

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio ALTO 4 ACTIVE + unnu 12S v2 + C12 v2 + 05 + wallbracket Set

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Goed geluid uit de TV, zonder zichtbare luidsprekers. Compleet hifi-meubel met actieve luidsprekers en een elegant stoffen deurtje. Bluetooth voor muziek. 25 cm diep en stevig ontwerp van 16-mm-MDF. Verkrijgbaar in zwart of wit.

Argon ALTO 4 ACTIVE + unnu 12S v2 + C12 v2 + 05 + wallbracket – compleet hifi-meubel met stoffen deurtje en actieve luidsprekers voor goed TV-geluid

  • TV-geluid met hifi-kwaliteit zonder aparte installatie
  • Muziekstreaming via Bluetooth
  • Stoffen deurtje om luidsprekers enz. op te bergen
  • Solide meubel van 16 mm dik MDF
  • Elegante polyurethaanlak in zwart of wit

De Argon ALTO 4 ACTIVE + unnu 12S v2 + C12 v2 + 05 + wallbracket is een compact, maar uitgebreid hifi-meubel met actieve luidsprekers en een stoffen deurtje om al je apparaten op te bergen. Hiermee krijg je echt hifi-geluid uit de TV en streamingmuziek, en het kost niet eens meer dan een goede soundbar.

De unnu 12S is twee compartimenten breed en 25 cm diep, waardoor je aan de zijkanten genoeg ruimte hebt voor de twee actieve luidsprekers en een extra apparaat in het midden, bijvoorbeeld een spelcomputer of muziekspeler. Het meubel is gemaakt van 16 mm dikke MDF-platen met een elegante finish van witte of zwarte polyurethaanlak.

De elegante S12S v2 is een stoffen deurtje dat het geluid en de signalen van een afstandsbediening gewoon doorlaat, zodat je alle apparaten of muziekspelers daarmee kunt aansturen. De C12S v2 is verkrijgbaar in het zwart, wit of grijs.

Met de ALTO 4 ACTIVE heb je genoeg vermogen en goed TV-geluid, zonder aparte installatie. Het volume regel je met de afstandsbediening van je Samsung- of Sony-TV. En als je de televisie aanzet, gaan de luidsprekers ook automatisch aan. Zo heb je goed geluid, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de elektriciteitsrekening. En je kunt ook muziek streamen met je smartphone via Bluetooth, of een draaitafel aansluiten op de geïntegreerde RIAA-versterker.

Het meubel is eenvoudig aan de muur te bevestigen met de bijgeleverde unnu wallbracket.

Meer informatie over de Argon ALTO 4 ACTIVE
Meer informatie over de unnu 12S v2
Meer informatie over de unnu C12 v2
Meer informatie over de unnu 05
Meer informatie over de unnu wallbracket

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.