HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio ALTO A4 ACTIVE + unnu 12S v2 + C12 + 05 cover + wallbracket Set

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio ALTO A4 ACTIVE + unnu 12S v2 + C12 + 05 cover + wallbracket Set

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Een uitstekende oplossing voor goed TV-geluid. Elegant hifi-meubel met actieve kwaliteitsluidsprekers die veel beter klinken dan een soundbar, incl. Bluetooth-streaming. 25 cm diep en stevig ontwerp van 16-mm-MDF. Verkrijgbaar in zwart of wit.

Argon ALTO 4 ACTIVE + unnu 12S v2 + 05 + wallbracket – elegant hifi-meubel met actieve luidsprekers voor mooi TV-geluid en Bluetooth-streaming

  • TV-geluid met hifi-kwaliteit zonder aparte installatie
  • Muziekstreaming via Bluetooth
  • Volume/geluidsonderdrukking via afstandsbediening
  • Solide meubel van 16 mm dik MDF
  • Elegante polyurethaanlak in zwart of wit

De Argon ALTO 4 ACTIVE + unnu 12S v2 + 05 + wallbracket is een compact en elegant hifi-meubel met actieve luidsprekers voor TV-geluid dat veel beter klinkt dan met een soundbar. Een echte kwaliteitsoplossing die goed klinkt en er mooi uitziet.

De unnu 12S is twee compartimenten breed en 25 cm diep, waardoor je aan de zijkanten genoeg ruimte hebt voor de twee actieve luidsprekers en een extra apparaat in het midden, bijvoorbeeld een spelcomputer of muziekspeler. Het meubel is gemaakt van 16 mm dikke MDF-platen met een elegante finish van witte of zwarte polyurethaanlak.

Met de ALTO 4 ACTIVE heb je genoeg vermogen en goed TV-geluid, zonder aparte installatie. Het volume regel je met de afstandsbediening van je Samsung- of Sony-TV. En als je de televisie aanzet, gaan de luidsprekers ook automatisch aan. Zo heb je goed geluid, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de elektriciteitsrekening. En je kunt ook muziek streamen met je smartphone via Bluetooth, of een draaitafel aansluiten op de geïntegreerde RIAA-versterker.

Het meubel is eenvoudig aan de muur te bevestigen met de bijgeleverde unnu wallbracket.

Meer informatie over de Argon ALTO 4 ACTIVE
Meer informatie over de unnu 12S v2
Meer informatie over de unnu 05
Meer informatie over de unnu wallbracket

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.