HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio ALTO 4 ACTIVE + BASS8 Luidspreker set

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio ALTO 4 ACTIVE + BASS8 Luidspreker set

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De ALTO 4 ACTIVE met BASS8MK2 is een actief stereo-luidsprekersysteem dat het geluid van je TV, draaitafel, PC/Mac, muziekstreamer, Bluetooth enz. veel beter laat klinken. Verkrijgbaar in zwart of wit, inclusief systeemafstandsbediening.

Argon ALTO 4 ACTIVE en BASS8MK2– veelzijdig en compact actief luidsprekersysteem met 8”-subwoofer, Bluetooth, draaitafelingang, Smart TV-geluid en afstandsbediening

  • Compacte 8”-subwoofer
  • Speciale ingang voor draaitafels
  • Draadloos muziek afspelen via Bluetooth
  • Volumeregeling/mute via de afstandsbedieningen van Samsung en Sony
  • Inclusief afstandsbediening

De ALTO 4 ACTIVE en BASS8MK2 is een compact en actief luidsprekersysteem dat de meeste kamers vult met een mooi en vol hifi-geluid, zonder dat je een aparte installatie en bijbehorende kabels nodig hebt.

De solide, geïntegreerde stereoversterker, 4”-bas-/middenspeaker en 8”-subwoofer leveren een geluidskwaliteit, functionaliteit en vermogen die je meestal alleen ziet bij traditionele stereo-installaties.

Het volume van het systeem kun je in de meeste gevallen regelen met de afstandsbediening van je Samsung- of Sony-TV. En hij heeft een geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker, zodat je direct een draaitafel kunt aansluiten. Via Bluetooth kun je muziek streamen met behulp van je smartphone, tablet of computer.

De Argon ALTO 4 ACTIVE en BASS8MK2 is verkrijgbaar in zwart of wit. Inclusief afstandsbediening.

Meer informatie over de Argon ALTO 4 ACTIVE

Meer informatie over de Argon BASS8

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.