HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Vogels THIN 545 Televisiebeugel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)

KOOPJESMARKT PRODUCT

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels THIN 545 Televisiebeugel

Fotos

{{sellableOnWebText}}

Artikelnummer: StockItem_714_VOGTHIN545BK

Beschrijving

  • Doos beschadigd, 5 Jaar garantie
  • Originele verpakking: Ja
  • Compleet met accessoires: Ja
  • Het artikel is verkrijgbaar bij HiFi Klubben Eindhoven
  • Normale prijs: € 299,00

De THIN 545 is een draaibaar en veelzijdig universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 40” tot 65”. Kan 90 graden in elke richting en 20 graden verticaal worden gedraaid. Eenvoudig te plaatsen, zwart of wit.

Vogel THIN 545 – draaibaar, universeel VESA-ophangsysteem voor TV’s van 40” tot 65”

De THIN 545 is een draaibaar en veelzijdig universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 40” tot 65”. Kan 90 graden in elke richting en 20 graden verticaal worden gedraaid. Zo heb je altijd de beste kijkhoek op je beeldscherm. Tegelijkertijd kan de TV natuurlijk ook gewoon plat tegen de muur staan als je dat wilt.

De afstand tot de muur is slechts 3,5 cm als het ophangsysteem helemaal is ingeklapt, zodat je er in feite niets van ziet. De TV kan ook 63 cm naar voren worden getrokken en dankzij de superstevige constructie weet je zeker dat alles stevig blijft hangen.

Eenvoudige montage en slim kabelsysteem

De THIN 545 is voorzien van een slim railsysteem dat het ophangsysteem perfect horizontaal helpt monteren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je gaat boren. Bovendien beschikt hij over Vogel’s intelligente kabelhoudersysteem, dat de kabels netjes bij elkaar houdt zodat ze niet lelijk in de weg hangen onder de TV als je hem vanaf de muur naar voren trekt.

Vogel’s THIN 545 is verkrijgbaar in zwart of wit.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen