HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio Red Edition HDMI1 HDMI kabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)

KOOPJESMARKT PRODUCT

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Red Edition HDMI1 HDMI kabel

Fotos

{{sellableOnWebText}}

Artikelnummer: StockItem_713_ARGRED1HDMI5,0

Beschrijving

  • Nieuw in doos
  • Originele verpakking: Ja
  • Compleet met accessoires: Ja
  • Het artikel is verkrijgbaar bij HiFi Klubben Tilburg
  • Normale prijs: € 50,00

Red Edition HDMI1 is een degelijke en solide HDMI-kabel voor een vriendelijke prijs. Je krijgt geleiders van 99,99% zuiver koper-, drievoudige afscherming en massief gegoten pluggen. Ondersteunt je netwerk via HDMI. In lengtes van 1 tot 10 meter.

Argon Red Edition HDMI1 - hoge kwaliteit HDMI-kabel voor een redelijke prijs

Red Edition HDMI1 is een degelijke en solide HDMI-kabel tegen een redelijke prijs. De geleiders zijn gemaakt van 99,99% zuiver zuurstof-vrij koper en de kabel is drievoudig afgeschermd, zodat afgestraalde ruis niet het audio-en videosignaal kan vervuilen. De stevige, volledig gegoten connectoren met vergulde contacten benadrukken dat je met een serieus kwaliteitsproduct te maken hebt. Een uitstekende keuze voor apparatuur in de budget klasse.

Red Edition HDMI1 ondersteunt netwerkconnectiviteit (Ethernet) via HDMI, zodat je in de toekomst slechts één netwerkkabel op je hele systeem hoeft aan te sluiten.*

Standaard of hoge snelheid HDMI - wat heb je nodig?

De huidige HDMI-kabels zijn verkrijgbaar in standaard of hoge snelheid. Of je kiest voor de ene of voor de andere is afhankelijk van je behoeften. Tot en met 720p video resolutie is standaardsnelheid normaal voldoende, maar als je een soepele overdracht van 1080p Full-HD-video-signalen wilt garanderen (bijvoorbeeld van Blu-ray of PS3) moet je echt overwegen om een high-speed kabel te kiezen, vooral voor langere afstandens. Vraag het ons als je twijfels hebt.

Red Edition HDMI1 is verkrijgbaar in lengtes van 1 tot 10 meter.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen