HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bowers & Wilkins STAV24 Luidspreker standaard

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paar

KOOPJESMARKT PRODUCT

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins STAV24 Luidspreker standaard

Fotos

{{sellableOnWebText}}

Artikelnummer: StockItem_712_BWSTAV24BK

Beschrijving

  • Klant retour, verkeren in uitstekende staat.
  • Originele verpakking: Ja
  • Compleet met accessoires: Ja
  • Het artikel is verkrijgbaar bij HiFi Klubben Amersfoort
  • Normale prijs: € 138,00

De STAV24 is een zware, stevige en 60 cm hoge luidsprekerstandaard die past bij de compacte modellen uit B&W’s 600-serie. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken met andere compacte luidsprekers, zowel van B&W als van andere fabrikanten. 

B&W STAV24 – stevige vloerstandaard voor je compacte luidsprekers

De STAV24 is een zware, stevige en 60 cm hoge luidsprekerstandaard die perfect past bij de compacte modellen uit B&W’s 600-serie. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken met andere compacte luidsprekers, zowel van B&W als van andere fabrikanten. Met de STAV24 krijg je een betere dynamiek, een nauwkeurigere bas, en een groter en meer gericht stereobeeld.

De STAV24 is gemaakt van zwart, gelakt staal. De twee zuilen zorgen ervoor dat hij veel steviger is dan de meeste andere standaards in deze lagere prijsklasse. De zuilen kunnen met zand worden gevuld (los verkrijgbaar), zodat ze zwaarder worden en trillingen tegengaan. Zoals de naam al aangeeft is de standaard 24 inch hoog – ongeveer 60 cm – wat perfect is voor de meeste gewone luidsprekers.

Inclusief spikes en rubberen voetjes. De STAV24 wordt per paar verkocht.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen