HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Marantz SR5013 Surround receiver

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)

KOOPJESMARKT PRODUCT

 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Marantz SR5013 Surround receiver

Fotos

{{sellableOnWebText}}

Artikelnummer: StockItem_708_MARASR5013SI

Beschrijving

 • Demomodel met 5 jaar garantie
 • Originele verpakking: Ja
 • Compleet met accessoires: Ja
 • Het artikel is verkrijgbaar bij HiFi Klubben Almere
 • Normale prijs: € 599,00

De SR5013 is een zware 7.2-kanaals surroundreceiver met veel slimme functies, 100 hifi-watt, geïntegreerde HEOS-multiroom, draaitafelingang, 3 HDMI-uitgangen, Dolby Atmos/DTS:X en de allernieuwste HDMI-standaarden.

Marantz SR5013 – krachtige en flexibele receiver met 7.2-kanalen, 105 hifi-watt, geïntegreerd HEOS-multiroom, AirPlay2, draaitafelingang, geavanceerde videoconversie en Audyssey MultEQ XT

 • Nieuwste HDMI 2.0-standaarden en drie HDMI-uitgangen met eARC, HDR10, HLG en Dolby Vision
 • Geïntegreerde HEOS-multiroom
 • Veel aansluitmogelijkheden, inclusief analoge beeld-/geluidsbronnen en draaitafelingang
 • Google Assistent en voorbereid voor Alexa (smart-speaker noodzakelijk)
 • 7.2-kanaals pre-out met upgrade voor aparte eindversterker
 • Geavanceerde video-upscaling naar 4K/60Hz

De SR5013 is een robuuste, geavanceerde 7.2-kanaals surroundreceiver met 105 hifi-watt*. Hij is bovendien compatibel met de nieuwe Dolby Atmos- en DTS:X-surroundformaten, zodat je kunt genieten van een ongekend realistisch filmgeluid.

En omdat hij de nieuwste HDMI 2.0-standaarden ondersteunt, kun je naar 4K/Ultra HD-beeldmateriaal kijken met maximale kwaliteit. Ook is hij voorzien van het draadloze HEOS-multiroomsysteem van Denon, geavanceerde Audyssey MultEQ-XT-ruimtecorrectie, 3 HDMI-uitgangen, analoog-naar-HDMI-videoconversie en geavanceerde beeldverwerking met 4K-upscaling.

Hij heeft meer dan genoeg aansluitingen voor analoge en digitale apparatuur, inclusief een draaitafelingang. En met zijn draadloos-netwerkfunctionaliteit, Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay2 en wel 8 HDMI-ingangen (ook aan de voorkant) zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Daarnaast heeft hij Marantz' slimme Eco Mode, waardoor hij veel minder stroom verbruikt, soms tot wel 50%!

Geïntegreerde HEOS en eindeloos veel geavanceerde functies

Door zijn geïntegreerde HEOS-multiroomfunctie heeft de SR5013 geen extra apparaten nodig om je te laten genieten van een wereld aan muziek en een alsmaar groeiend aantal online streamingservices en tienduizenden internetradiozenders. En je stuurt alles heel eenvoudig aan met de speciale HEOS-app – een perfect geïntegreerd systeem met optimaal geluid.

De SR5013 heeft geavanceerde digitale videobewerking met 4K-upscaling en HDMI 2.0, inclusief Dolby Vision/HLG, HDR en HDCP 2.2. Hiermee is de nieuwe SR5013 helemaal klaar voor 4K/UHD-beelden, en kun je genieten van beeldmateriaal met de allerhoogste resolutie.

*Let op: de opgegeven 100 watt is gemeten als werkelijke hifi-watt (8 ohm, 20 - 20.000 Hz, lage vervorming, twee actieve kanalen). Als we meten zoals sommige concurrenten dat doen (een irritante pieptoon van 1 kHz over één kanaal) levert de SR5013 wel 180 watt. Sta daar eens bij stil als je versterkers vergelijkt.

NIEUW: De SR5013 is klaar voor AirPlay2, voice-control met Amazon Alexa**.

** Voor voice-control moet je een apart apparaat met Alexa-ondersteuning aansluiten op hetzelfde netwerk als de SR5013, bijvoorbeeld een luidspreker of smartphone met voice-control. Het gebruik van voice-control in Nederland moet nog geactiveerd worden door Amazon.

De Marantz SR5013 is verkrijgbaar in het zwart en zilver-goud

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen