HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bluesound PULSE FLEX Skin Cover

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)

KOOPJESMARKT PRODUCT

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bluesound PULSE FLEX Skin Cover

Fotos

{{sellableOnWebText}}

Artikelnummer: StockItem_706_BLSFLEXSKINWH

Beschrijving

  • exemplaar wat uit de doos is geweest. helemaal weer opgepoetst en klaar om een andere flex te beschermen! Betreft de witte uitvoering!
  • Originele verpakking: Ja
  • Compleet met accessoires: Ja
  • Het artikel is verkrijgbaar bij HiFi Klubben Rotterdam
  • Normale prijs: € 29,00

De Bluesound PULSE FLEX Skin is een stijlvolle cover die je PULSE FLEX en PULSE FLEX2i een persoonlijk tintje geeft. Discrete bedieningssymbolen in reliëf en een slijtvast oppervlak dat je heel gemakkelijk kunt verwijderen en schoonmaken. Vier mooie afwerkingen.

Bluesound PULSE FLEX Skin – stijlvolle cover voor de PULSE FLEX

De PULSE FLEX Skin is een eenvoudige, maar stijlvolle cover voor de PULSE FLEX en PULSE FLEX2i. Je kunt kiezen uit vier verschillende afwerkingen en de look kiezen die het best past bij jouw interieur. De PULSE FLEX Skin is gemaakt van siliconen en kan heel eenvoudig aangebracht en weer verwijderd worden, zodat je luidspreker goed beschermd is tegen stof, krassen en vingerafdrukken. Als je de cover schoon wilt maken, kun je hem gewoon in de vaatwasser stoppen.

En je kunt alle functies blijven bedienen met de discrete, in reliëf aangebrachte symbolen aan de bovenkant, voor een strak en eenvoudig ontwerp.

De PULSE FLEX Skin is verkrijgbaar in het zwart, grijs, wit en donkerblauw.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen