Skip to content
Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop, dan kun je deze binnen 60 dagen na ontvangst of afhaling aan ons retourneren. Hieronder lees je hoe je dit doet.

Als je spijt hebt van je aanschaf, lever je hem gewoon weer in bij een van onze winkels of je stuurt hem weer terug naar de webshop. Je kunt hiervoor gebruik maken van het retourformulier.

Je hebt het onvoorwaardelijke recht om je aankoop in de HiFi Klubben Webshop binnen 60 dagen na ontvangst of afhaling te herroepen (geld terug of een ander product). Mocht je de herroepping bij ons binnen 60 dagen hebben aangemeld, dan heb je nog 14 dagen de tijd om de producten naar ons op te sturen. Stuur dan de producten onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking voor zover dit redelijkerwijs mogelijk is - aan ons retour.

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die speciaal op maat gemaakt moeten worden en producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken

Retouradres

Retourneren via PostNL is gratis als je gebruik maakt van ons antwoordnummer. Uiteraard kun je de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor jezelf.

Als je binnen Nederland een artikel wilt terugsturen naar de webshop van HiFi Klubben, stuur het dan naar:

HiFi Klubben Webshop
Antwoordnummer 46480
1060 WD Amsterdam

Let op! Als je gebruik maakt van het antwoordnummer is de retourzending niet verzekerd. Als je het prettig vindt om je verzending toch te verzekeren, ben je zelf verantwoordelijk voor de gemaakte kosten.

Woon je buiten Nederland, dan kun je geen gebruik maken van het antwoordnummer. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor de retourzending en de gemaakte kosten. Stuur in dat geval je retour naar: 

HiFi Klubben Webshop
Uiterwaardenstraat 132
1079 CH Amsterdam

Voeg bij je retourzending altijd het ingevulde retourformulier toe.

Het retourformulier kun je hier downloaden.

Je hoeft ons niet te vertellen waarom je het artikel terugstuurt – maar we willen het natuurlijk wel graag weten. Dan kunnen we je in de toekomst namelijk nog beter helpen.

Je kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Terugbetaling

De terugbetaling wordt uitgevoerd op dezelfde manier als je betaalt hebt. 

Let op, in de winkels kunnen we geen contant geld teruggeven. Het aankoopbedrag, met eventuele frankeerkosten, wordt zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding teruggestort op de bankrekening of creditcard waarmee de betaling bij aankoop gedaan is. We mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Als we een artikel retour ontvangen waarbij er aantoonbare schade of slijtage is ontstaan, bijvoorbeeld door verkeerd gebruik of als je te ver gaat in het uitproberen, dan zijn we genoodzaakt om deze ontstane schade te verrekenen met het retourbedrag.