HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Leveringsvoorwaarden en verzendinformatie

In de Webshop van HiFi Klubben vind je hetzelfde assortiment als in de fysieke winkels. Maar de online winkel is 24 uur per dag geopend zodat je de dag en nacht je aankopen kunt doen, elke dag van de week. Alle bestelde artikelen kunnen in de winkel zonder bijkomende kosten worden afgehaald. Indien de producten bezorgd moeten worden kiest HiFi Klubben de snelste en beste verzendwijze, doorgaans via een pakketservice.

Artikelen worden verzonden via een pakketdienst

Artikelen die in de HiFi Klubben Webshop worden gekocht, zullen normaal gesproken rechtstreeks via PostNL verstuurd worden vanuit ons magazijn in Nederland. Als je op werkdagen bestelt voor 16:30 zal je bestelling diezelfde dag nog verstuurd worden. De bezorgtijd is dan gemiddeld één dag. Als je product niet in ons magazijn in Nederland op voorraad is, zal dit via DPD Pakketservice verstuurd worden vanuit ons hoofdmagazijn in Denemarken. Dit neemt doorgaans 2 à 3 (werk)dagen in beslag. PostNL en DPD maken geen bezorgafspraak, maar is de ontvanger niet thuis dan wordt de volgende dag het pakket opnieuw aangeboden. De ontvanger kan met "nieuwe levering" ook zelf aangeven hoe en wanneer hij/zij het pakket aangeleverd wil krijgen. Als je niet thuis bent proberen PostNL en DPD het pakket bij de buren aan te bieden.

Zendingen met een gewicht van meer dan 30 kg of zeer omvangrijke pakketten worden verzonden met Electronic Logistics, zij maken telefonisch een afspraak voor het tijdstip van aflevering.

Levertijd

De levertijd van het product staat vermeld op de website bij dat product. Normaal gesproken is de levertijd 1-3 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Via e-mail houdt HiFi Klubben je op de hoogte van de bestelstatus en het tijdstip van verzenden. Als goederen niet in voorraad zijn proberen we je zo goed mogelijk te informeren over de verwachte leveringsdatum. Als je in zo'n geval niet zo lang op het artikel wilt wachten, heb je altijd het recht de bestelling te annuleren. Houd bij rembourszendingen rekening met 1 dag extra levertijd.

Transportverzekering

In de verzendkosten is een bedrag opgenomen voor verzekering tijdens het transport. Als er bij ontvangst zichtbare schade is aan de doos moet je direct het apparaat controleren of dit niet óók beschadigd is; is dat wel het geval, dan moet je de zending weigeren. Zo niet dan moet je de transporteur vragen een aantekening te maken dat de verpakking beschadigd is geraakt tijdens het vervoer.

Blijkt er schade aan het artikel te zijn na het uitpakken, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We kunnen dan overleggen over de te volgen procedure, zodat op zo kort mogelijke termijn het artikel omgeruild kan worden.

Prijzen en betalingsmogelijkheden

Alle prijzen zijn in euro's, inclusief BTW. Bij vooruitbetaling (via iDeal, Mastercard of VISA) worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Zodra je tijdens het bestelproces de betalingsmethode en levering hebt gekozen, word je geïnformeerd over de totale kosten alvorens je de bestelling kunt afronden

In de fysieke winkels van HiFi Klubben kun je tevens betalen met VVV Cadeaubonnen en met de HiFi Klubben cadeaubon.

Price match

Bij HiFi Klubben matchen we de prijzen van een groot aantal winkels in Nederland, online en offline! HiFi Klubben is dus nooit duurder, maar wel altijd beter! Want waar krijg je standaard 5 jaar garantie op al je aankopen? Gratis! En bovendien heb je met 60 dagen ‘Buy & Try’ ruim de tijd om je aankoop thuis uit te proberen!

Wij matchen de prijzen van onderstaande officiële Nederlandse dealers, met als enige voorwaarde dat het betreffende product daadwerkelijk bij deze dealers direct uit voorraad leverbaar is.

BCC
Bol.com (m.u.v. “partners van Bol") 
Coolblue
Electroworld
EP
Expert
HOBO hifi
iEar
MediaMarkt
Platte TV
WiFi Media

Veilig online betalen via Klarna

HiFi Klubben maakt gebruik van een directe internetbetaalmogelijkheid via Klarna. Je kunt je bestelling direct betalen via iDeal, dat je doorlinkt naar het internetbetalingssysteem van je bank. Ook is een creditcardbetaling via Master Card of VISA mogelijk. Tevens kun je 14 dagen uitgesteld betalen via Klarna.

Consumentenbescherming

Als klant van HiFi Klubben beschik je over alle rechten die in de wet zijn geformuleerd ten aanzien van consumentenkoop. In veel gevallen zijn de regelingen van HiFi Klubben nog beter.

Annulering

Je hebt het onvoorwaardelijke recht om bestelde artikelen in de HiFi Klubben Webshop binnen 14 dagen na ontvangst of afhaling te annuleren (geld terug of een ander product). Hiervoor dien je de producten onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking te retourneren.

Defecten/omruilen 

Als je onverhoopt een verkeerd model of een niet goed functionerend apparaat van ons hebt ontvangen, willen wij deze fout zo snel mogelijk herstellen door het juiste artikel te sturen en het defecte apparaat om te ruilen. Na ontvangst van de melding kun je het artikel via het dichtstbijzijnde postagentschap aan ons retourneren (adres: Randweg 3 - 4104 AC  Culemborg) of aanbieden bij een van onze winkels. Zodra wij het artikel in ontvangst hebben genomen gaan we met de reparatie van het defecte artikel aan de slag of ruilen we dit om voor een nieuw of vervangend exemplaar.

Retourneren

Er geldt in de HiFi Klubben winkels geen automatisch omruil- en teruggavebeleid. Het liefst verkopen we namelijk nieuwe en ongebruikte goederen aan al onze klanten. Toch willen we je de best mogelijke service bieden. Daarom is het altijd mogelijk om met ons te overleggen over het omruil- en teruggavebeleid als je niet zeker weet of je het juiste artikel gekozen hebt. Dit geldt vooral als je thuis bemerkt dat het product niet aan je verwachtingen of wensen beantwoordt. Wij hanteren een periode van 60 dagen waarin je je aankoop kunt omruilen voor een ander artikel in dezelfde productcategorie, als je het gevoel hebt niet de juiste keuze gemaakt te hebben. Neem hiervoor contact op met de klantenservice (tel: 088-0152122) of een van de HiFi Klubben winkels.

Onze bedrijfs- KvK-, BTW- en bankgegevens

Hieronder vind je onze bedrijfs-, Kvk-, BTW- en bankgegevens. Deze heb je o.a. nodig als je een bedrag wilt overmaken naar ons. Vermeld bij een betaling altijd je klantnummer en ordernummer. Op deze manier wordt je betaling snel verwerkt.

HiFi Klubben Netherlands B.V.
Randweg 3
4104 AC Culemborg
Nederland
+31 (0)88 0152122

KvK-nummer: 34230560

BTW-nummer: NL814714547B01

IBAN: NL95 ABNA 0446 7549 51
BIC: ABNANL2A

Overige bepalingen

  • Wij behouden ons het recht voor om prijzen en specificaties te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.
  • Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor kennelijke (type-)fouten en voor de hand liggende prijsfouten voor producten (meestal 0-prijzen).
  • Als een besteld product niet binnen de normale levertijd beschikbaar is, dan zullen we je dit melden.
  • Aankopen worden geacht gedaan te zijn door personen van 18 jaar en ouder. Ben je tussen de 15 en 18 jaar oud en wil je artikelen bestellen, dan heb je toestemming nodig van je ouders of wettelijke verzorgers.
  • Wanneer een bestelling bij ons geplaatst wordt dan houdt dat impliciet in dat de verkoopvoorwaarden gelezen zijn en geaccepteerd worden.

Klik hier om de leveringsvoorwaarden en verzendinformatie te downloaden als PDF.