HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Nieuwbouwhuis

De keuken is voorzien van plafondluidsprekers die heel discreet en netjes zijn gemonteerd tussen de spotverlichting en de ramen.

 

 

 

 

 

 

 

Muziek staat centraal in deze woning, maar daar zie je bijna niets van. Hier een meubel met stoffen deurtjes, waardoor alle apparaten aangestuurd kunnen worden met de afstandsbediening – ook als de deurtjes dicht zijn.

 

De TV in de woonkamer is aangesloten op twee plafondluidsprekers met een subwoofer in het midden.

 

De ingebouwde subwoofer neemt totaal geen ruimte in, maar geeft de muziek en films wel extra veel bas.

 

De twee plafondluidsprekers zijn zo ontwikkeld dat het geluid perfect gericht is op de zitcombinatie. 

 

 

 

Sommige inbouwluidsprekers kunnen een stereo-effect creëren met maar één luidspreker. Heel handig voor kleinere ruimtes, zoals deze badkamer.

 

 

 

Op de tienerkamer mogen de luidsprekers natuurlijk best gezien worden. Maar de kabels zijn keurig weggewerkt in de muur.

 

Ook op het terras is gekozen voor goed geluid.

 

Het gezin wilde graag dat de kamer met het home-cinemasysteem ook voor andere dingen gebruikt kon worden. Als het scherm, de projector en de gordijnen aan de kant zijn geschoven, is het een doodgewone kamer.

 

De projector zit verborgen in het plafond ...

 

… en komt naar beneden met een slimme liftconstructie.

 

Met een simpele druk op de afstandsbediening komen het scherm, de gordijnen en de projector tegelijkertijd naar beneden.

 

 

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina