Skip to content
€ 99,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bedien Sonos-luidsprekers en andere apparaten van je Smart Home heel eenvoudig met één knop. Geniaal systeem voor maximaal draadloos gemak.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Flic Hub – slimme netwerkadapter om Sonos en andere Wi-Fi-apparaten aan te sturen met de Flic Smart Button

De Flic Hub is een kleine, slimme netwerkadapter die je kunt gebruiken om je Sonos-luidsprekers en andere Wi-Fi-apparaten direct aan te sturen met de Flic Smart Button, zonder dat je een smartphone nodig hebt. De Smart Button stuurt je knopdruk via Bluetooth naar de Hub die het signaal vervolgens omzet naar Wi-Fi en doorstuurt naar het juiste apparaat. Dit is een stuk stabieler en biedt veel meer mogelijkheden dan de Button alleen.

Met de Flic Hub heb je bijvoorbeeld toegang tot alle functies die je normaal gesproken aanstuurt met de knoppen van je Sonos-luidspreker (play/pauze/volume), maar je kunt hem bijvoorbeeld ook koppelen aan je favoriete playlist op Spotify. En je kunt er ook andere smart-apparaten mee aansturen, zoals Philips Hue. Of snelkoppelingen maken naar mensen in je telefoonlijst – kies zelf maar!

De Flic Hub tilt je Flic-systeem naar een nieuw niveau. Je bent niet meer afhankelijk van een smartphone, waardoor iedereen in het gezin het systeem kan gebruiken. En je kunt tot wel 60 knoppen combineren, allemaal met hun eigen instellingen.

Nog meer controle met de IR Blaster Je kunt de Flic Hub ook uitbreiden met een IR Blaster die de infrarode signalen van je installatie of TV-afstandsbediening kan leren. Dit betekent dat je met een Smart Button een soort snelkoppeling kunt creëren naar de functies van de afstandsbediening, ook als het betreffende apparaat geen geïntegreerd netwerk heeft. En dan kun je de TV, muziekinstallatie of welk ander apparaat met afstandsbediening dan ook supergemakkelijk aansturen.

Let er wel op dat je de Flic Hub en IR Blaster redelijk dicht bij het apparaat (bijvoorbeeld de TV) moet plaatsen, zodat ze binnen bereik van het IR-signaal zijn.

De Flic Hub is verkrijgbaar in het wit. Inclusief 1 Flic Smart Button.

Accessoires voor de FLIC Hub

Technische specificaties

KleurWit
KleurWit
Gewicht (kg)0,17
Hoogte verpakking (cm)10
Lengte verpakking (cm)9
Gewicht verpakking (kg)0,18
Breedte verpakking (cm)7