HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Aanbieding! Blijf lekker doorfeesten

Als je nu een SOUNDBOKS 2 koopt, krijg je er een extra accu bij

Je krijgt nu een extra accu cadeau als je een SOUNDBOKS 2 koopt. Jij en je vrienden kunnen 80 uur lang zonder te hoeven opladen helemaal uit je dak gaan op een festival, op wintersport of in je zomerhuisje. De aanbieding is geldig tot en met 31 januari.

De SOUNDBOKS2 is een geniale luidspreker voor op festivals, op wintersport, in een zomerhuisje of waar dan ook. Je krijgt nu een extra BATTERYBOKS 2 als je een SOUNDBOKS 2 koopt. Jij en je vrienden kunnen dus 80 uur lang keihard gaan zonder te hoeven opladen. En je kunt de accu’s natuurlijk ook om beurten opladen als je nog niet van plan bent om te stoppen.

De aanbieding is geldig tot en met 31 januari.

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier