HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

AL JE MUZIEK IN ÉÉN APPARAAT

Helemaal zelf je eigen luidsprekers kiezen

De Juke Box E is het perfecte kerstcadeau voor als je naar vinyl, Bluetooth-muziek en nog veel meer wilt luisteren met één en hetzelfde apparaat. Een handige, slimme en originele oplossing – en je mag zelf je luidsprekers kiezen!

Een draaitafel is mooi, maar kan ook een beetje onhandig zijn – je hebt namelijk een aparte installatie en RIAA-/phono-voorversterker nodig om geluid te krijgen. Maar de Juke Box E is dé oplossing voor dat probleem; alles zit namelijk geïntegreerd in deze draaitafel.

In één compacte behuizing zitten een stereo-installatie, Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone en aansluitingen voor externe bronnen. Je krijgt er zelfs een afstandsbediening bij en kunt bovendien kiezen tussen een elegante zwarte of witte hoogglansfinish.

Supersimpel en goed geluid

De Juke Box E wordt speelklaar geleverd met element. Hij is dus echt plug ’n’ play! Je hoeft alleen maar een paar luidsprekers aan te sluiten, bijvoorbeeld de supercompacte ZENSOR PICO van DALI of iets totaal anders. Hieronder vind je een aantal suggesties.

Let op: dezelfde korting geldt bij aankoop van duurdere luidsprekers.

Meer informatie over de Juke Box E

Meer informatie over de DALI ZENSOR PICO

Alle compacte luidsprekers weergeven

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier