HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Black Friday

Sla nu al je slag – je hoeft niet te wachten

Wil je graag iets kopen, maar wacht je nog even op Black Friday? Dat hoeft helemaal niet. Bij ons krijg je namelijk PRIJSDALINGSGARANTIE! Dat betekent dat je het prijsverschil gewoon van ons terugkrijgt als het product ineens goedkoper wordt.

Net als veel andere winkels vieren wij op 23 november Black Friday, dus bereid je maar voor op veel mooie aanbiedingen. Maar ook voordat het zover is, kun je met een gerust hart iets bij ons kopen.

Bij ons krijg je namelijk PRIJSDALINGSGARANTIE! Dat betekent dat je het prijsverschil gewoon terugkrijgt als een product goedkoper is geworden nadat je het bij ons hebt gekocht. En dat kan tot 14 dagen na aankoop. Dus geniet van Black Friday, maar dan zonder de drukte.

De prijsdalingsgarantie op Black Friday geldt niet voor TV’s.

 

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier