HiFi Klubben

Skip to content
Koopjesmarkt Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Luister goed met Sonos

Multiroom met echt hifi-geluid

Met de Sonos CONNECT:AMP + DALI OBERON 1 klinkt je multiroom echt optimaal. Je krijgt alle fantastische mogelijkheden van Sonos en de mooie, compacte hifi-luidsprekers zorgen voor een heel goed geluid.

Met Sonos is het heel eenvoudig om alle kamers te vullen met draadloze muziek. Maar je hebt natuurlijk één kamer nodig met geweldig geluid; geluid waar je echt kippenvel van krijgt. Dan wordt muziek een ervaring, in plaats van gewoon achtergrondgeluid.

De Sonos CONNECT:AMP is een complete mini-installatie met dezelfde, mooie smartphone-controller als de populaire Sonos-luidsprekers. En bovendien klinkt hij even goed als een traditionele stereo-installatie. Een eenvoudige, maar geniale oplossing waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. En je kunt het systeem blijven uitbreiden met zoveel grote en kleine Sonos-luidsprekers als je maar wilt.

Bundle_1800x1300_Sonosbudle.jpg

DALI OBERON 1 – kleine luidsprekers met een groot geluid

De nieuwe, compacte OBERON 1 heeft een indrukwekkend geluid en een aantal geniale oplossingen uit de duurdere series van DALI. Met dit geluid vul je zonder probleem de meeste kamers. En hij klinkt absoluut beter dan een soundbar of een paar kleine, draadloze luidsprekertjes.

Je kunt de OBERON 1 aan de muur hangen met het geïntegreerde sleutelgatsysteem, of in een boekenkast zetten. En met twee mooie afwerkingen vind je altijd een ontwerp dat bij jouw interieur past.

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier