HiFi Klubben

Skip to content
Koopjesmarkt Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

10% korting op luidsprekers

Begin met goed luisteren

Wij zijn blij dat je goed wilt gaan luisteren, en daarom krijg je 10% korting op bijna alle luidsprekers bij HiFi Klubben*. Of je nu op zoek bent naar hifi-geluid in de woonkamer, vet filmgeluid voor de TV of draadloze muziek in meerdere kamers. Deze aanbieding geldt t/m 21 oktober.

Let op: leden hebben een kortingsbon ontvangen via onze nieuwsbrief. Meld je hier aan om een kortingsbon te ontvangen en je maakt meteen kans op een draadloze Sonos-installatie met mooie DALI-luidsprekers.

NL_compact-speakers_1000x300.jpg

NL_floor-speakers_1000x300.jpg

 

 

NL_bluetooth-speakers_1000x300.jpg

NL_active-speakers_1000x300.jpg

*De korting geldt niet op B&W 800-serie en kan niet gecombineerd worden met andere speakeraanbiedingen.

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier