HiFi Klubben

Skip to content

Gratis jaarabonnement Vinyl magazine

Bij aankoop van een Argon Audio, NAD of Pro-Ject draaitafel tijdens de actieperiode van 15 juni tot en met 31 oktober 2018

Koop tijdens de actieperiode van 15 juni tot en met 31 oktober bij HiFi Klubben een Argon Audio, NAD of een Pro-Ject platenspeler en ontvang een gratis jaarabonnement op VINYL Magazine. Het jaarabonnement bestaat uit 6 nummers en stopt automatisch na een jaar. 

Koop tijdens de actieperiode van 15 juni tot en met 31 oktober bij HiFi Klubben een Argon Audio, NAD of een Pro-Ject platenspeler en ontvang een gratis jaarabonnement op VINYL Magazine. Het jaarabonnement bestaat uit 6 nummers en stopt automatisch na een jaar. 

Aanmelden kan heel eenvoudig via VINYL Magazine: http://www.vinyl-magazine.nl/hifiklubben

Bekijk hieronder de deelnemende Argon Audio, NAD en Pro-Ject platenspelers:

 

Let op. Per HiFi Klubben klantnummer is het slechts mogelijk om één abonnement af te sluiten. Het abonnement gaat in met het eerstvolgende te verschijnen nummer en stopt automatisch na een jaar (6 nummers). Deze actie geldt alleen voor een jaarabonnement op VINYL Magazine; is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor contanten. 

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier