HiFi Klubben

Skip to content

FIFA 18 met echt surround

Wil je een voetbalwedstrijd op groot scherm zien? Of wil je weten hoe het voelt als 99.000 dolenthousiaste fans je toejuichen?

Kom naar HiFi Klubben en ervaar FIFA 18 in een home-cinema. Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 juni kun je meedoen met de coolste wedstrijd van het jaar. Of je nu wereldkampioen bent of een beginner, je weet niet wat je te wachten staat.

Als je bij je lokale HiFi Klubben-winkel de winnaar bent, krijg je een mooie gaming-headset van SteelSeries. En als je de beste speler van het toernooi van HiFi Klubben bent, val je pas echt in de prijzen: de hoofdprijs is het geluid van een thuisbioscoop ter waarde van meer dan 2.300,-

 

Regels voor de FIFA 18-wedstrijd bij HiFi Klubben juni 2018

Je gaat naar je lokale HiFi Klubben en vertelt ze daar dat je graag wilt meedoen met de FIFA 18-wedstrijd. Als je lekker achter de spelcomputer in de winkel zit, mag je één helft spelen met de volgende instellingen:

• Spanje vs. Portugal (jij bent Spanje)
• Een wedstrijd duurt 2 x 4 minuten Maar je speelt maar één helft.
• Niveau: Amateur
Echte vorm: Uit.
Snelle wissels: Verbergen.
Wedstrijdcondities: Aangepast, Zomer, 22:00, Helder.
Bal: EA SPORTS™ blauw.
Overige instellingen: Standaard.
Er mogen geen wijzigingen worden toegebracht in het Teammanagement menu.
Spelers mogen enkel worden gewisseld bij een rode kaart en/of gedwongen wissel door blessure.

Het doel is om de hoogste score te halen in de eerste helft. Het tijdstip van het eerste doelpunt wordt genoteerd, zodat we daarmee een winnaar kunnen kiezen als twee of meer spelers dezelfde score hebben.

Als er winkels zijn met deelnemers die hetzelfde doelsaldo hebben, dan wint de speler met het hoogste aantal doelpunten vóór.

Als twee of meer deelnemers hetzelfde doelsaldo en hetzelfde aantal doelpunten vóór hebben, dan wordt de winnaar bepaald aan de hand van het tijdstip van het eerste doelpunt.

Voorbeelden van uitslagen:
De uitslag 3-0 wint van 2-0
De uitslag 4-0 wint van 9-7
De uitslag 9-5 wint van 7-3

Je mag meespelen in meerdere HiFi Klubben-winkels, maar je kunt maar in één winkel de winkelprijs of de hoofdprijs winnen. Als je in meerdere winkels deelneemt en wint, dan geldt het resultaat van de eerste winkel. De eerste plaats in de andere winkels gaat dan naar de tweede op de ranglijst.

Je mag in elke winkel deelnemen met één resultaat per dag. De eerste wedstrijd die je in een winkel speelt, wordt geregistreerd. Als er tijd en plaats is, mag je in de winkel verder spelen. Maar de resultaten die je daarmee haalt, worden niet geregistreerd.

 

Winnaar van de VERGEET HET GELUID NIET-cup

De persoon met de beste resultaten in heel Nederland krijgt een mooie gaming-setup. In week 25 maken we de winnaar van deze wedstrijd bekend. De prijs kan worden afgehaald in je lokale winkel:

 

 

FIFA_LP_Prize_1500x800.jpg

Winkel Prijzen

 

Het snelst met de bal in jouw winkel. Arctis 3 - Waarde: 79,-

In elke winkel van HiFi Klubben ontvangt de deelnemer met het beste resultaat van die week de mooie Arctis 3 van SteelSeries. Deze headset heeft surroundgeluid en zit zo comfortabel dat je urenlang kunt blijven spelen. Hier vind je meer informatie over de Arctis 3.

 

Lees hier meer over de Arctis 3.

 

 

1. Prijzen

Prize_TV_DK-SE-NO-NL.jpg

Samsung UE55NU8070 – eindelijk een TV voor echte gamer – Waarde: 1.499,-

Een grote TV is altijd goed – voor films en games. Maar het probleem van de grootste modellen was altijd dat ze een te lange responstijd hadden, wat resulteert in vertraging en een minder goede spelervaring. Maar daar heeft Samsung een oplossing voor gevonden: de zogeheten GAME MODE. Als je die instelling activeert, krijg je een schitterende beeldkwaliteit en minimale vertraging. De droom van elke gamer! Lees meer over deze TV..

Lees meer

 

ALTO 5.1-SURROUNDSYSTEEM – Waarde: 564,-

De ALTO Surround is een compact, budgetvriendelijk en compleet 5.1-luidsprekersysteem met een elegant Argon-design. Hij vult je kamer met een heerlijk 5.1-geluid, zonder dat deze vol staat met luidsprekers. Zwart of wit.

Lees meer

 

AVR-X540BT SURROUNDRECEIVER – Waarde: 329,-

De AVR-X540BT geeft je echte hoge-resolutie home-cinema, en is zeer scherp geprijsd. Hij levert 70 hifi-watt, heeft Bluetooth en een remote-app, de nieuwste HDMI-standaarden en veel andere features. Slechts 32 cm diep..

Lees meer

 


We wensen je een prettige wedstrijd!

 

 

Tot ziens bij jouw HiFi Klubben

Neem een vriend mee of ga zelf even langs bij een HiFi Klubben bij jou in de buurt. Al onze winkels

Wist je dat je voor het geld voor een goede smartphone ook een compleet surroundsysteem kunt kopen?
... dus 2 voorluidsprekers, 2 achterluidsprekers, 1 middenluidspreker, 1 subwoofer én 1 surroundreceiver? Het is maar dat je het weet.

Goed geluid voor de beste games

Als je wilt, kun je nu al meer uit je games halen. We hebben een aantal oplossingen geselecteerd die je zo op je TV kunt aansluiten.

 

 

 

 

Medewerkers van HiFi Klubben en hun familieleden mogen niet deelnemen aan deze wedstrijd. De winnaars in de afzonderlijke winkels worden in week 25 bekendgemaakt. We nemen direct contact met ze op.

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier