Skip to content

Prijzen bij de gaming-wedstrijd

Geen echt gaming-geluid?

De winnaar van onze grote gaming-wedstrijd kan voortaan zijn of haar vrienden thuis trakteren op de ultieme gaming-ervaring. De hoofdprijs is namelijk een echte home-cinema met surroundsysteem, projector en een PS4 Pro.

 

AVR-X540BT SURROUNDRECEIVER

De AVR-X540BT biedt echte hoge-resolutie home-cinema, en kost niet meer dan absoluut noodzakelijk is. Hij levert 70 hifi-watt, heeft Bluetooth en een remote-app, de nieuwste HDMI-standaarden en veel andere features. Slechts 32 cm diep.

Meer informatie

 

ALTO 5.1-SURROUNDSYSTEEM

De ALTO Surround is een compact, budgetvriendelijk en compleet 5.1-luidsprekersysteem met een elegant Argon-design. Nu kun je je kamer vullen met een heerlijk 5.1-geluid, zonder dat hij vol staat met luidsprekers. Zwart of wit.

Meer informatie

 

 

HD27 VIDEOPROJECTOR

De HD27 is een Full-HD DLP-projector met alles wat nodig is voor een perfecte home cinema. En hij is daarbij ook nog eens goed betaalbaar. Wie niet alle aansluitingen en functies van de grotere modellen nodig heeft, zit hiermee altijd goed. Witte finish.

Meer informatie

 

PLAYSTATION PS4 PRO

De PS4 is een van de beste spelcomputers ter wereld met het grootste assortiment aan games. En je kunt hem ook gebruiken om online te gamen of media te streamen. De PS4 Pro geeft games een extra dimensie met een hogere frame-rate, betere graphics en 4K-resolutie voor alle games die dat formaat ondersteunen.

 

 

We maken gebruik van koekjes, aka cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier