Skip to content

Gaming met topgeluid

Ervaar de beste games in surround en win schitterende prijzen in week 12

Kom in week 12 eens langs in onze winkels en ontdek hoe geweldig je games kunnen klinken! Wij organiseren dan een gaming-event, waarbij je PS4-games kunt ervaren op de meest exclusieve surroundsystemen en schitterende prijzen kunt winnen – zoals je eigen home-cinema.

Na het succes van vorig jaar organiseren we ook dit jaar een gaming-event, waarop je schitterende prijzen kunt winnen en kunt horen hoe goed een PS4-game klinkt op een echt surroundsysteem. Noteer week 12 in je agenda en kom naar één van onze winkels.

Dit jaar hoef je geen professioneel gamer te zijn om kans te maken op onze prijzen. Je hoeft alleen maar naar een van onze winkels te komen, te ervaren hoe geweldig het is om te gamen met surroundgeluid in een echte home-cinema en een paar snelle vragen te beantwoorden. De week erna kiezen we de winnaar en ben jij misschien wel degene die zijn vrienden kan uitnodigen voor de ultieme gaming-ervaring in je eigen surround-home-cinema met projector en PlayStation 4 Pro.

We zetten een indrukwekkend home-cinemasysteem voor je klaar in de winkel, waarmee je Battlefield 1, Horizon Zero Dawn of Portal Knights kunt spelen met absoluut topgeluid. En je zult merken dat je games nóg intenser worden met echt surroundgeluid.

Game-producent DICE creëert gaming-geluid op het hoogste niveau! Lees hier hoe ze het geweldige surroundgeluid voor Battlefield 1 hebben gemaakt

 

 

Aanbiedingen op geluid voor games

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier