HiFi Klubben

Skip to content

Draadloze luidsprekers en hoofdtelefoons klinken steeds beter, maar heb je wel eens geprobeerd om je favoriete nummer op een supergoede hifi-installatie te beluisteren? Een installatie die zo goed is dat elk haartje op je lichaam recht overeind gaat staan om mee te zingen? Dan is dit je kans – wij roepen 8 februari namelijk uit tot #hifiday!

In de week voor #hifiday en natuurlijk ook op #hifiday zelf kun je geheel vrijblijvend onze winkels binnenlopen en je favoriete muziek afspelen op de aller-, allerbeste installatie die wij in de winkel hebben staan. En dan weet jij het ook – goed geluid is belangrijk! Dat beloven we je!

 

INSTAGRAM-PRIJSVRAAG #HIFIDAY

Op 8 februari vieren wij #hifiday bij Hi-Fi Klubben. Dat betekent dat je vanaf 31 januari tot en met 8 februari elke dag een schitterende installatie kunt winnen. De installatie die je kunt winnen is een NAD D3020 V2 + Dali Spektor 2 Muziekinstallatie met Bluetooth! Om deel te nemen hoef je alleen maar dit te doen:

  1. Maak een foto die laat zien wat #hifiday voor jou betekent.
  2. Deel de foto op Instagram met de hashtag #hifiday.
  3. Voeg @hifiklubbennl toe als trefwoord.

Je bepaalt zelf waar je een foto van maakt. Bijvoorbeeld van een installatie bij jou thuis, een intense muziekbelevenis met een heel bijzonder geluid of iets heel anders dat jij koppelt aan goed geluid en mooie hifi.

De wedstrijd loopt t/m 8 februari. De winnaar wordt op 9 februari bekendgemaakt.

Hieronder kun je de trefwoorden zien die al getagd zijn met #hifiday. Veel succes en een heel fijne #hifiday!

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier