HiFi Klubben

Skip to content

Kerstwedstrijd op Instagram

Welkom bij de jaarlijkse Kerst wedstrijd van Hi-Fi Klubben, dit jaar voor het eerst op Instagram! Laat ons zien hoe je van goed geluid geniet, wat je mooiste muziekervaring is of welke prachtige apparatuur je bezit. Oftewel: plaats een foto waarin onze gemeenschappelijke passie voor goed geluid en muziek tot uitdrukking komt.

We trekken iedere week een winnaar uit iedereen die een foto plaatst. Je hoeft alleen de hashtag #hifikerst te gebruiken en Hi-Fi Klubben te taggen met @hifiklubbennl als je een foto post.

En dit is wat je kan winnen:

Maandag 11 december: SONOS PLAY:5 streaming luidspreker

Maandag 18 december: B&W PX hoofdtelefoon

Maandag 25 december: NAD D3020 versterker + DALI ZENSOR 1 luidsprekers

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier