HiFi Klubben

Skip to content

KOOP EEN STREAMINGSYSTEEM MET TWEE GOEDE LUIDSPREKERS EN BESPAAR 100,-

Nu kun je geld besparen op een mooie draadloze installatie met de populaire DALI ZENSOR 3. Zo krijg je het geluid van een supercompacte hifi-installatie met de draadloze mogelijkheden van streaming. Een hypermodern minisysteem op zijn best!

Draadloze muziek in het hele huis

Met een multiroomsysteem krijg je toegang tot muziek uit de hele wereld, bijvoorbeeld met streamingservices zoals Spotify en TIDAL. En je kunt een streamer en luidsprekers kopen voor kleinere kamers, voor de stereo-installatie of voor de TV.

Bij Hi-Fi Klubben kun je kiezen uit de drie allerbeste multiroomoplossingen: Sonos, HEOS en Bluesound. Kom maar eens langs, we helpen je graag om een oplossing te vinden die perfect bij je past!

 

KIES UIT DEZE DRIE INSTALLATIES

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier