HiFi Klubben

Skip to content

HOME-CINEMA en DRAADLOZE MUZIEK IN TWEE KAMERS

ONTVANG 10% KORTING OP EEN HEOS VOOR DE TWEEDE RUIMTE

Met de receivers van Denon en Marantz krijg je niet alleen een schitterende home-cinema, maar ook eindeloos veel streaming muziek mogelijkheden via het geïntegreerde HEOS-systeem. En nu kun je geld besparen als je kiest voor draadloze muziek in twee kamers. Een geweldig begin van een echt multiroomsysteem.

Denon, Marantz en HEOS – de perfecte oplossing voor films en streamingmuziek

Denon en Marantz zijn de fabrikant van de allerbeste home-cinemareceivers ter wereld. En dit jaar zijn ze nog een stapje verder gegaan: ze hebben bijna alle nieuwe modellen voorzien van een geïntegreerde HEOS-multiroomfunctie!

HEOS is het draadloze multiroomsysteem dat door Denon en Marantz zelf is ontwikkeld, voor streamingmuziek in het hele huis. De receiver is compatibel met het stationaire systeem, zodat je optimaal kunt genieten van muziek via een paar echte luidsprekers – zonder dat er extra apparaten nodig zijn. En je kunt alles heel snel en eenvoudig uitbreiden met draadloze luidsprekers en streamers in zoveel kamers als je maar wilt.

Met HEOS krijg je toegang tot eindeloos veel streamingmuziek via internetradio, Spotify, TIDAL, Deezer, SoundCloud en andere populaire streamingservices. En je stuurt alles heel eenvoudig aan met de speciale HEOS-app op je smartphone – mooi, handig en heel gebruiksvriendelijk!

Begin nu met streaming – en bespaar geld!

Met een Denon of Marantz-receiver en een draadloze HEOS-luidspreker krijg je een uitstekende home-cinema en draadloze muziek in twee kamers. Luister zelf maar en kies het model dat het best bij je past. Begin nu met streaming – en bespaar geld!

 

1. Kies je receiver

(en zet hem in je winkelmandje)

 

 

2. Kies je HEOS-luidspreker

(de 10% korting wordt verrekend als je hem in je winkelmandje zet)

 

 

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier