HiFi Klubben

Skip to content

Hoe klinkt de zomer?

Hoe klinkt de zomer? Nederland's 9 meest invloedrijke muziekprofielen hebben daar wel een idee over. Luister zelf, of deel je eigen zomerplaylist en maak kans op écht goed geluid deze zomer

Cleavage

Cleavage’s California Dreams

Na de release van hun nieuwste track 'So California' op Spinnin' komt Cleavage met een California-inspired playlist. Chill & House voor dag en nacht in LA stijl. Tune in voor Cali-vibes!

OPEN PLAYLIST

Detroit Swindle

Detroit Swindle

Van zwembad tot hangmat door Detroit Swindle

Een selectie van onze favoriete muziek van over de hele wereld, perfect voor jouw luie moment in, of juist even uit de zon.

OPEN PLAYLIST

Jungle By Night

Dreaming of sitting at the edge of a pool in the south of France

I would like to listen to these songs, while sitting at the edge of my future private swimming pool in the south of France. But that will probably not happen in the near future. Because it can be very busy for a band during the summertime. Most of the time in the summer is spent in a packed tour van. But what is a better way than being together, listening to music and behold the changing landscape. Closing my eyes and I think about my future swimmingpool and cheese (yes, we are from Holland).

OPEN PLAYLIST

Zea / The Ex

Relaxen aan de andere kant van de zon

Ik kom uit Friesland, dus ben niet gewend aan vrolijk schijnend zonlicht. Ik was 19 toen ik voor een reis Kenia bezocht. Daar werd me verteld dat korte broeken voor kinderen waren. Voor mij een goed excuus voor altijd m'n benen te bedekken zodat ze niet verbranden. Deze lijst is voor de schaduw. De andere kant van de zon. Geniet ervan!

OPEN PLAYLIST

Claartje Rose

A summer story of Claartje Rose

Dear summer, I want to dance with you till dawn. You are filled with the best memories. I enjoy every bit of you while your warmth is touching our love and walk away on bare feet. ♡ Love, C

OPEN PLAYLIST

Awanto 3

Awanto 3

Summer snacks for hungry eskimo's

Met een oog op de zomer en zijn nieuwe album 'Gargamel', heeft Awanto 3 deze 15 tracks gekozen voor zijn 'Summer snacks for hungry eskimo's' lijst.

OPEN PLAYLIST

Mia More

Mia More

Factor 123 BPM

De tracks in mijn playlist zijn voornamelijk 'vocal house' -mijn favoriete genre- met een zomergevoel. Speel de playlist af tijdens een zwoele zomeravond, voor een poolparty, wanneer je in het park hangt of sluit je ogen en waan je op het strand van Ibiza. Chill en happy, het gevoel dat de zomer je ook geeft.

OPEN PLAYLIST

Ost & Kjex

Terminator Ost & Kjexy Kjex presents:

The electronica vs death metal summertape of 2017. We started out playing death metal together about 30 years ago, and ended up playing house music. With that in mind, Ost collected some of his finest scandinavian metall tracks and Kjex added his choice of electronica tunes. So here a playlist of 30 tracks that inspired us some 30 years along the way. Enjoy!

OPEN PLAYLIST

Djuma Soundsystem

Djuma Soundsystems
African Vaca

Give yourself a quick two hours vacation down to the endlessly huge continent called Africa, and get an introduction to their booming afro-house culture! After more and more frequent visits to Africa, my fascination and inspiration has grown rapidly, and I've started more and more collaborations with African producers and artists. This playlist is meant as a small introduction to my world. Mikkas

OPEN PLAYLIST

Winnaar van deze week

Wil je nog meer muziek? Luister hier naar de playlists van

Deel je zomerplaylist en win!

Hoe klinkt jouw zomer? Deel je playlist met ons en je doet mee aan onze wekelijkse win actie voor écht goed geluid!

Deel je playlistregels ?

Wedstrijdregels

Deel je zomerplaylist

Hoe klinkt jouw zomer? Deel hier je playlist met ons!

Deel je playlistregels?

Kijk hier voor andere playlists van anderen

SHUFFLE PLAYLISTS

ANTON

ANDREAS

MICHELLE

JACOB

MATHIAS

AC

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier