HiFi Klubben

Skip to content

DE HOME-CINEMA DIE ALLES HEEFT

Nu met HEOS-multiroom

Denon maakt home-cinema’s voor mensen die alleen het allerbeste willen. Je kunt kijken en luisteren naar de allernieuwste beeld- en geluidsformaten. En nu krijg je zelfs geïntegreerde HEOS-multiroom, voor een huis vol muziek!

De nieuwe AVR-X2400H en AVR-X1400H van Denon zijn twee fullsize 7.2-kanaals receivers die een home-cinema vullen met een schitterend geluid. Ze ondersteunen de nieuwste HDMI-standaarden en met geïntegreerde Wi-Fi, AirPlay, Spotify Connect en Bluetooth heb je toegang tot een eindeloos universum aan streamingmuziek, gewoon via de smartphone.

Geïntegreerde HEOS voor draadloze muziek in het hele huis

Bovendien hebben ze geïntegreerde HEOS-multiroom. HEOS is het draadloze-muzieksysteem van Denon, waarmee je muziek met topkwaliteit naar je installatie of naar de verste uithoeken van het huis kunt streamen. Het systeem kan heel gemakkelijk met meer HEOS-luidsprekers en ‑muziekstreamers worden uitgebreid. Het klinkt geweldig en is bijzonder gebruiksvriendelijk!

De mogelijkheden zijn eindeloos – kom eens langs en ontdek de nieuwste receivers van Denon bij Hi-Fi Klubben. 

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier