Skip to content

ALTIJD EN OVERAL MUZIEK

Maximale bewegingsvrijheid met Bluetooth

Met een draadloze Bluetooth-luidspreker kun je altijd van je lievelingsmuziek genieten, ook als het dichtstbijzijnde stopcontact kilometers ver weg is. Geniaal voor op het strand, de boot, je zomerhuis of de camping. Vul je zomer met draadloze muziek!

Je hoeft je favoriete muziek niet te missen omdat je even naar buiten wilt. Een draagbare Bluetooth-luidspreker met accu neem je gewoon overal mee naartoe: het strand, je boot, de camping, je vrienden, de tuin of waar je ook bent. Dus waarom zou je genoegen nemen met het knarsende geluid van een mobiele luidspreker? Zeker als je weet dat het zo veel beter kan? Daarnaast kunnen je vrienden ook hun favoriete muziek streamen, heel eenvoudig met hun smartphone.

 

Kwaliteitsgeluid voor op het terras 

Je hoeft niet te rommelen met kleine draadloze luidsprekertjes als je naar muziek wilt luisteren op het terras. Luidsprekers die je buiten kunt gebruiken, hebben een weer-, wind- en vochtbestendig ontwerp. Zo kun je altijd naar goed geluid luisteren – ook als je buiten op het terras zit, of in de garage, of op een boot.

 

Meer lezen over draagbaar geluid en outdoor-luidsprekers

 

Bluetooth, batterij, buitenlucht

Zo kun je overal van je muziek genieten – ook zonder stopcontact.
Hier bekijken

 

SOUNDBOKS – jij bepaalt waar en wanneer het feest begint

Denk je dat luidsprekers met een accu niet echt hard kunnen? Fout, fout en nog eens fout!
Hier bekijken

 

KATCH-kwaliteit

DALI heeft een van de mooiste Bluetooth-luidsprekers ter wereld ontwikkeld. Dit moet je gehoord hebben!
Hier bekijken

 

Goed geluid voor op het terras

Outdoor-luidsprekers kunnen echt heel goed klinken. Deze luidsprekers zijn overal tegen opgewassen.
Hier bekijken

 

XXX Bluetooth-luidsprekers

We maken gebruik van koekjes, aka cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier