HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Luidsprekers voor PC/Mac

Als je een hardcore gamer bent, is de keuze duidelijk. Je hebt een paar actieve luidsprekers nodig die je direct op je computer kunt aansluiten en naast je beeldscherm kunt zetten, eventueel met een subwoofer voor een extra krachtig geluid.

En als je de computer vooral gebruikt om muziek af te spelen, kun je de actieve luidsprekers op een goede plek in de woonkamer zetten en alles afspelen via een kabel of Bluetooth. Veel stereo-installaties hebben Bluetooth en Wi-Fi, zodat je heel eenvoudig en zonder kabels muziek kunt afspelen met een paar echte hifi-luidsprekers.

 

Bekijk alle actieve luidsprekers van Hi-Fi Klubben hier

 

 

Luidsprekers
voor stereo-installaties

Klein, groot, plat, rond, vierkant, kleurrijk, hout, metal, rock, jazz of klassiek – wij hebben de perfecte luidsprekers voor iedere smaak en elk genre.

 

Luidsprekers
voor smartphones

Muziek streamen vanaf het internet naar een Bluetooth-luidspreker of een installatie met vet stereogeluid. Draadloze muziek in het hele huis met multiroom.

 

Luidsprekers
voor TV’s

Met goed geluid op je TV haal je meer uit je films en televisieprogramma’s. Slimme oplossingen voor iedereen.

 

Luidsprekers
voor PC/Mac

Gaming of muziek? Je computer kan alles – en met een paar goede, actieve luidsprekers klinkt hij ook nog eens heel overtuigend, zelfs draadloos!

 

Luidsprekers
voor home-cinema

Echt bioscoopgeluid, gewoon in je woonkamer! Wij helpen je graag met het perfecte surroundsysteem.