HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

ZO KIES JE DE JUISTE LUIDSPREKERS

Tegenwoordig kun je niet alleen maar kiezen uit kleine en grote luidsprekers. Smartphones, flatscreens, computers, streaming en draadloos geluid hebben een enorme nieuwe vraag gecreëerd, maar ook voor wie ‘gewoon’ een paar nieuwe luidsprekers voor zijn stereo-installatie zoekt, is er meer dan genoeg keuze.

Hier vind je een aantal oplossingen; als je twijfelt of meer wilt weten, kom dan even langs bij Hi-Fi Klubben en vertel ons hoe jij het liefst naar muziek luistert. Dan zoeken wij de beste luidsprekers voor je uit.

 

Wij hebben luidsprekers voor IEDEREEN 

 

Luidsprekers
voor stereo-installaties

Klein, groot, plat, rond, vierkant, kleurrijk, hout, metal, rock, jazz of klassiek – wij hebben de perfecte luidsprekers voor iedere smaak en elk genre.

 

Luidsprekers
voor smartphones

Muziek streamen vanaf het internet naar een Bluetooth-luidspreker of een installatie met vet stereogeluid. Draadloze muziek in het hele huis met multiroom.

 

Luidsprekers
voor TV’s

Met goed geluid op je TV haal je meer uit je films en televisieprogramma’s. Slimme oplossingen voor iedereen.

 

Luidsprekers
voor PC/Mac

Gaming of muziek? Je computer kan alles – en met een paar goede, actieve luidsprekers klinkt hij ook nog eens heel overtuigend, zelfs draadloos!

 

Luidsprekers
voor home-cinema

Echt bioscoopgeluid, gewoon in je woonkamer! Wij helpen je graag met het perfecte surroundsysteem.

 

Bij Hi-Fi Klubben kwam een video binnen van een echte audiofreak.
We zijn er zo blij mee dat we hem met jullie willen delen....