Skip to content

Daarom koop je Sonos bij Hi-Fi Klubben

10 jaar hifi-expertise, 5 jaar garantie en de mogelijkheid om alles te zien en horen voordat je iets koopt

10 jaar hifi-expertise

Wij verkopen Sonos al sinds 2007. Dat betekent dat je kunt vertrouwen op ons advies en onze expertise. Vertel ons waar je naar op zoek bent, dan helpen wij je met de beste oplossing – en niet de duurste.

5 jaar garantie op alles

Alleen Hi-Fi Klubben geeft je 5 jaar garantie op alles van Sonos. Wij hebben vertrouwen in al onze artikelen, en daar kun jij op vertrouwen. Bij ons krijg je 5 jaar garantie op het volledige Sonos-assortiment, met als enige uitzondering dat er geen uitzondering is.

 

Eerst luisteren, dan kopen

Bij ons kun je alle luidsprekers en streamingapparaten zien en horen voordat je iets koopt. Dat vinden we eigenlijk heel gewoon. Het is namelijk de bedoeling dat je er nog jarenlang plezier van hebt.

Bekijk hier onze Sonos-artikelen

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina

We maken gebruik van koekjes, aka cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier